Jonah from Tonga

Jonah from Tonga

Serie over het leven van de 14-jarige schoolrebel Jonah Takalua.

Afleveringen

6 afleveringen

De 14-jarige Jonah wordt naar Tonga verbannen om er bij zijn oom te gaan wonen, maar daar maakt hij het bonter dan ooit.
Jonah en zijn mannetjes van Fobba-liscious worden op het matje geroepen bij jeugdwerker Kool Kris, wegens het maken van pestvideo's.
Hoewel ze huisarrest hebben, slagen Jonah en de gozers van Fobba-liscious erin om te ontsnappen en te gaan bowlen. Na een adviessessie met Kool Kris besluiten de jongens om deel te nemen aan "Feel Da Beat", een zangcompetitie.
Na een bewogen dag op school ondernemen Jonah en zijn jongens hun grootste, gevaarlijkste missie tot nog toe. Maar hun plannen keren als een boemerang in hun gezicht terug. Keihard!
Jonahs bikkelharde nieuwe omgeving levert nieuwe tegenstanders op, maar ook enkele onverwachte bondgenoten. Hoe dan ook wordt de druk op zijn familie, faam en vriendschappen steeds groter.
Laatste aflevering van de reeks. Jonah keert terug naar Holy Cross, waar hij zich inspant om zich geen problemen op de hals te halen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.