Julie's Dance Academy

Julie's Dance Academy

In Julie's Dance Academy trekt Julie naar negen bevriende bekende Vlamingen om hen TikTok-dansjes aan te leren én hen misschien wel TikTok famous te maken.

Afleveringen

8 afleveringen

Een TikTok-dansje maken zonder de grootste Tiktokker van het land, is zoals frieten eten zonder mayonaise. Céline Dept kon dus niet ontbreken in Julie's Dance Academy. Haar grootste passie mag dan voetbal zijn, in deze aflevering laat ze ook haar grote danskwaliteiten zien. Op het voetbalveld van KV Oostende komen de twee passies van Céline samen en laat ze zich met Julie volledig gaan op 'Waka Waka' van Shakira.
In de tweede aflevering trekt Julie haar dansschoenen aan in karaokebar De Bonaparte, de favoriete feest- en oude werkplek van haar eerste gast: Karen Damen. Dat Karen kan dansen heeft ze al bewezen tijdens haar K3-jaren. Na een gesprek over haar uitgaansleven waagt Karen zich samen met Julie nu ook aan een TikTok-dansje, onder het toeziend oog van haar zoon Sky. Dansen doen ze op de tonen van het jeugdidool van Karen: Madonna.
In deze aflevering is Julie te gast bij het mooiste TikTok-koppel van België: Steffi & Gerben. Julie daagt de tortelduifjes uit voor een echte dansbattle. Op basis van danstalent een ongelijke strijd, maar Gerben laat dan weer zien waar zijn kwaliteiten liggen als hij zijn zangtalent bovenhaalt. Dansbattlen doen ze op hun favoriete nummer: Lose Control van Missy Eliot.
Dansen op een racecircuit, het kan allemaal in deze aflevering met Junior Planckaert. Junior houdt van auto's en snelheid, maar ook wel van een goed feestje. Volgens zus Stephanie is hij een verlegen jongen, maar op de juiste muziek durft hij zich naar eigen zeggen wel eens volledig te laten gaan. Wanneer Michael Jackson uit de boxen knalt is de moonwalk bij Junior nooit ver weg. Het is dan ook geen verrassing dat Julie Junior leert dansen op een remix van het nummer Beat It van, jawel, Michael Jackson.
Vloggen, verraden, dansen, Jamie-Lee kan het gewoon allemaal. Julie ontvangt haar dan ook in haar oude vertrouwde danszaal, waar ze als kind maar liefst 10 jaar lang gedanst heeft. Op feestjes houdt Jamie-Lee het bij wilde springbewegingen en durft ze stiekem ook wel eens te twerken. Benieuwd of ze dat ook durft in het TikTok-dansje! Dansen doen ze als ware cheerleaders op Jamie-Lee's all-time favourite, de 00's-klassieker 'We're All In This Together' van 'High School Musical'.
Politieagent, presentator en winkeluitbater. Andy Peelman is van vele markten thuis, maar kan hij ook dansen? Met die vraag trekt Julie Vermeire naar Aalst waar Andy haar verwelkomt in zijn pas geopende 2e hands kledingwinkel. Voor Andy staat dansen gelijk aan feesten. Van boerenfuiven tot discotheken, met dansmoves als ' de grasmaaier' en 'de kruiwagen' maakte hij vroeger met zijn vrienden elke dansvloer onveilig. Hoogtijd dus om die dansmoves terug van onder het stof te halen! Andy's winkel staat vol met luxemerken als Gucci en Louis Vuiton. Dus ideaal voor Julie & Andy om uit de bol te gaan op het toepasselijke nummer 'Made You Look' van Meghan Trainor.
Jools Jatta Janssens trok vorig jaar haar stoute schoenen aan en ging als rasechte 'Thuis'-kijker auditie doen bij 'Familie'. Met glans, want ondertussen schittert ze al een jaar in Familie als de rebelse Jamilla. Als kind volgde Jools enkele jaren Hip-Hop lessen en ook in school stond ze vooraan als er gedanst werd. Hoog tijd dus om te laten zien wat ze kan! Julie en Jools dansen in de decors van Familie, op het nummer Please Don't Stop The Music van Rihanna.
In de muziekwereld heb je Queen B, op TikTok: Queen Stien. Stien Edlund is in België dé TikTok-danseres bij uitstek. Dat dansen in haar DNA zit bewijst ze niet alleen op het kleine scherm, maar ook in het echte leven. Stien danst al heel haar leven en verzamelde al een dozijn aan dansbekers en medailles. In 2019 werd ze met haar dansgroep zelfs wereldkampioen sportaerobics. Je hoort het goed: we've saved the best for last! Julie & Stien knallen op het nummer 'Beggin' van Måneskin.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.