Kan ik het ook?

Kan ik het ook?

In 'Kan ik het ook?' worden we geïnspireerd en geïnformeerd over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Kortom: zou jij het ook kunnen?

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Een blik op diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken? Kortom: zou jij het ook kunnen?

Aflevering 2

Door mee te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Waar je op moet letten, wat de belangrijke punten zijn, hoe lang je moet oefenen om iets te kunnen of dat iets echt wel lastiger is als je zou denken.

Aflevering 3

De kijker ontdekt hoe het er in diverse beroepsgroepen aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken? Kortom: zou jij het ook kunnen?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.