Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen?

Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen?

Guga Baúl en Gunter Lamoot duiken het rijke VTM-archief in en recycleren verrassende, grappige en vergeten fragmenten tot een spannende quiz.

Afleveringen

4 afleveringen

Guga Baúl en Gunter Lamoot vissen enkele leuke, verrassende en vergeten vragen op uit het quizarchief van de Vlaamse televisie. Onbekende kandidaten worden geholpen door Bekende Vragenstellers, quizpresentatoren van vroeger en nu, met in deze aflevering: Marcel Vanthilt, Luc Appermont en An Lemmens.
Guga Baúl heeft weer een lading gerecycleerde quizvragen opgediept uit de kelders van het archief. Drie kandidaten mogen uit het BV-winkeltje een van de drie Bekende Vragenstellers kiezen: Bart Kaëll, Mathias Coppens of Lieven Scheire.
Guga Baúl en Gunter Lamoot ontvangen vandaag drie nieuwe Bekende Vragenstellers: Zaki, cijferende en letterende tv-legende, Siska Schoeters, bekend van de radio en die andere muzikale quiz 'O la la la', en Sergio Quisquater, alleen al door zijn achternaam een geschikte kandidaat. Gunter Lamoot zorgt naar goede gewoonte voor de randanimatie.
In de laatste aflevering van Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen? ontvangen Guga Baúl en Gunter Lamoot voormalige quizmasters Bart De Pauw, Lynn Wesenbeek en Rob Vanoudenhoven.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.