Koffie met Jan

Koffie met Jan

Voetbalfantast Jan Mulder gaat op de koffie met onze Rode Duivels.

Afleveringen

6 afleveringen

Jan praat met Romelu Lukaku over voetbal maar vooral ook over het leven. Wie is de mens achter deze Rode Duivel? Kom erachter in 'Koffie met Jan'.
Jan Mulder gaat op de koffie met Youri Tielemans. Ze praten niet enkel over voetbal. Wat drijft deze Rode Duivel? Kom erachter in deze tweede aflevering van 'Koffie met Jan'.
Twee koppen koffie meer is er niet nodig voor een gezellige babbel met Kevin De Bruyne. Wie is de mens achter deze Rode Duivel? Kom erachter in 'Koffie met Jan'.
Jan Mulder gaat op de koffie met Toby Alderweireld. Ze praten niet enkel over voetbal. Wat drijft deze Rode Duivel? Kom erachter in deze vierde aflevering van 'Koffie met Jan'.
Jan praat met Thibaut Courtois over voetbal maar vooral ook over het leven. Wie is de mens achter deze Rode Duivel? Kom erachter in 'Koffie met Jan'.
Jan Mulder gaat op de koffie met Jan Vertonghen. Ze praten niet enkel over voetbal. Wat drijft deze Rode Duivel? Kom erachter in deze zesde aflevering van 'Koffie met Jan'.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.