Las Vegas

Las Vegas

Amerikaanse dramaserie vanop de Strip in Las Vegas, waar een elitebewakingsteam instaat voor de veiligheid in het Montecito Hotel & Casino

Afleveringen

7 afleveringen

De eigenaar van het Montecito, Ed Deline, draagt een CIA-verleden met zich mee waarvan alleen zijn vrouw op de hoogte is. Iedereen in het Montecito is dan ook van streek wanneer Ed wordt neergeschoten. Alle middelen worden ingezet om hem te redden. Ondertussen legt de emotionele Delinda haar gevoelens bloot voor Danny. Ze blaast zelfs het huwelijk met schoolliefde Derek af voor hem.

2. Died in Plain Sight

Ed Deline keert terug van een geheime reis naar Marokko en besluit zijn toezichthouders Danny en Mike op de hoogte te brengen van zijn CIA-verleden. De liefde tussen Danny en Eds dochter Delinda wordt intussen alsmaar groter waardoor nu ook Danny's ex Mary van streek geraakt. Gastvrouw Sam vertoeft ondertussen in Hawaï en heeft het er niet makkelijk, maar krijgt gelukkig wel de hulp van Mike.

3. The Story of Owe

Sam keert terug naar Las Vegas na haar bezoek aan Hawaii, maar krijgt te maken met financiële problemen nadat haar drie grootste klanten zich in grote schulden werkten. Ze besluit het hier niet bij te laten. Danny en Delinda lopen op wolkjes en besluiten een volgende stap te zetten in hun relatie.

4. History of Violins

Wanneer de medisch controleur van Boston, Jordan Cavanaugh, en politieagent Woody Holt naar het Montecito komen om een moordzaak op te lossen, geraken de gemoederen in Las Vegas stilaan verhit. Ondertussen wordt het Montecito ook geteisterd door inbrekers. Zo is de kostbare ring van Lawrence Taylor gestolen uit zijn persoonlijke kluis.

5. Delinda's Box: Part 1

Ed en Danny hebben slechts twaalf uur de tijd om Delinda te redden van haar ontvoerders. Wanneer ze er niet in slagen om 50 miljoen dollar te stelen van het Montecito zal Delinda levend begraven worden. De twee gaan dan ook tot het uiterste om Delinda te redden. Ondertussen doet een griepepidemie de ronde in het Montecito en probeert Mary in te springen voor de vele zieke werknemers.

6. Delinda's Box Part 2

Ed en Danny hebben slechts twaalf uur de tijd om Delinda te redden van haar ontvoerders. Als ze er niet in slagen om 50 miljoen dollar te stelen van het Montecito, zal Delinda levend begraven worden. Ondertussen doet een griepepidemie de ronde in het Montecito en probeert Mary in te springen voor de vele zieke werknemers.

7. Meatball Montecito

De gangster Jimmy 'The Chin' Aversano bestelt het extravagante huwelijkspakket van het Montecito voor zijn dochter, met een volledige catering, een luxueuze behandeling, een verlovingsring van Harry Winston en een optreden van Wayne Newton. Problemen steken echter de kop op wanneer blijkt dat Ed en Wayne Newton het niet goed met elkaar kunnen vinden en er bovendien ook diamanten worden gestolen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.