Law & Order: Organized Crime

Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler keert na een persoonlijk verlies terug naar de NYPD om de strijd aan te gaan met de georganiseerde misdaad.

Afleveringen

13 afleveringen

1. Memory Lane

Stabler wordt geconfronteerd met drastische veranderingen op het werk en thuis nadat hij terugkeert van een undercoveropdracht. Bell schakelt een adviseur in wiens AI-technologie voor een revolutie zou kunnen zorgen binnen het politievak.
Een spirituele leider wordt gedood via een explosie. Stabler praat met een agent die ervan overtuigd is dat de moord onderdeel is van een grotere samenzwering.
Stabler en Bashir vinden een vermiste vader en zoon die hen naar de antwoorden die ze zoeken kan leiden. Een undercover-missie loopt fout.
Bell en het team moeten een getuige beschermen tegen Los Santos. Stabler is de gastheer van een zeer chaotisch familie-etentje.
Een slachtoffer dat Stabler in het verleden redde, is vermist. Bell ligt in het ziekenhuis. Jett, Reyes en Bashir worden ondervraagd. Joe Jr. pronkt met zijn nieuwe carrièrepad.
Er worden verschillende lichamen aangetroffen in een kuststadje. Stabler baant zich een weg door de politiek en de geheimen van de plaatselijke gemeenschap om een mogelijke seriemoordenaar te ontmaskeren.
De eenheid steunt Stabler in een moordonderzoek dat hen buiten hun jurisdictie brengt. Bell zoekt naar een manier om Stabler terug aan zijn job te helpen.
Bell en haar team hebben een plan om de Westbrook-zaak eindelijk naar hun jurisdictie te trekken. Chief Bonner worstelt ondertussen met vragen uit haar verleden en haar geliefde stad. Stabler ontdekt het resultaat van zijn IAB-onderzoek.

9. Semper Fi

Stabler leunt op zijn militaire netwerk om de bron te zoeken van een heroïnepijplijn uit het Midden-Oosten die op weg is naar de VS. Joe Jr. onderneemt een drastische actie wanneer zijn broers een interventie proberen te organiseren. Reyes keert terug naar het team.

10. Crossroads

Het team werkt aan het ontmantelen van een grootschalige drugsoperatie die zich voordoet als een lokale honingboerderij. Terwijl Stabler afwezig is, gaat Randall op zoek naar Joe Jr. op eigen houtje en raakt hij in de problemen.

11. Redcoat

Stabler heeft het moeilijk om zijn rol als belangrijk lid van the farm vol te houden wanneer één van zijn belangrijkste bondgenoten in vraag wordt gesteld.

12. Goodnight

Stabler en Randall zetten Joe Jr. voor de keuze: afkicken of naar de gevangenis. Vargas en Jet staan voor een gevaarlijke reddingspoging.
Wanneer het ATF-bureau een inval in het magazijn van Redcoat plant, belooft Trisha Stabler te helpen Joe Jr. veilig te houden. Bell komt oog in oog te staan met de man die Sam heeft vermoord.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.