Law & Order: Organized Crime

Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler keert na een persoonlijk verlies terug naar de NYPD om de strijd aan te gaan met de georganiseerde misdaad.

Afleveringen

5 afleveringen

Stabler wordt geconfronteerd met drastische veranderingen op het werk en thuis nadat hij terugkeert van een undercoveropdracht. Bell schakelt een adviseur in wiens AI-technologie voor een revolutie zou kunnen zorgen binnen het politievak.
Een spirituele leider wordt gedood via een explosie. Stabler praat met een agent die ervan overtuigd is dat de moord onderdeel is van een grotere samenzwering.
Stabler en Bashir vinden een vermiste vader en zoon die hen naar de antwoorden die ze zoeken kan leiden. Een undercover-missie loopt fout.
Bell en het team moeten een getuige beschermen tegen Los Santos. Stabler is de gastheer van een zeer chaotisch familie-etentje.
Een slachtoffer dat Stabler in het verleden redde, is vermist. Bell ligt in het ziekenhuis. Jett, Reyes en Bashir worden ondervraagd. Joe Jr. pronkt met zijn nieuwe carrièrepad.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.