Lego Masters USA

Lego Masters USA

Verbeelding, inzicht en creativiteit komen samen in deze spelshow waarin duo's het tegen elkaar opnemen in de strijd om de titel van 'beste LEGO-bouwers' van de VS.

Afleveringen

5 afleveringen

2. Hero Shot!

De teams mogen elk één minifig uitkiezen waarvoor ze vervolgens een explosieve stuntscène moeten bedenken. Afhankelijk van hun keuze zullen ze zich moeten behelpen met water, slijm, glitter of gekleurd stof om de ultieme actiesfeer te creëren.

3. Make and Shake

Voor de volgende opdracht moeten de duo's een gebouw creëren dat bestand is tegen een aardbeving. Het duo van wie de creatie de hoogste 'brickster scale' bereikt, wint de uitdaging.

4. Hats Incredible!

Voor deze opdracht moeten de teams een hoed ontwerpen die ook echt gedragen kan worden. Een van hen zal de creatie vervolgens moeten showen op de catwalk.

5. One Floating Brick

De duo's krijgen de opdracht om een zwevende constructie te maken, vertrekkende van één enkel LEGO Technic-onderdeeltje. De creaties moeten wel een verhaal vertellen en er moet met oog voor detail gebouwd worden. Het winnende duo sleept een gouden blokje in de wacht en bijgevolg dus ook immuniteit voor de volgende ronde.
De duo's krijgen een LEGO-versie van een Lamborghini te zien, waarna deze wordt vernietigd. Hun eerste opdracht bestaat er vervolgens in om de wagen zo goed mogelijk na te bouwen. Het winnende duo mag nadien 30 seconden later starten bij de Demolition Derby.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.