Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Spetterende muziekshow met Christoff en Nathalie 'Natalia' Meskens vanop het Klein Strand in Oostende. De artiesten uit Liefde voor Muziek brengen samen met hun Vlaamse en internationale collega's - die soms verdacht veel lijken op de acteurs van Tegen de Sterren Op - zomerse covers van vroeger en nu. Allemaal geven ze hun eigen invulling aan bestaande nummers die iedereen bekend in de oren klinken, met verrassende resultaten tot gevolg.

Afleveringen

3 afleveringen

Met: De echte Kate Ryan met haar lookalike 'Ella Ella' Leyers, Sergio Quisquater die buiten de lijntjes kleurt met een cover van Major Lazor, de reünie van de vier Get Ready!-boys (of hun dubbelgangers), Stan Van Samang met zijn knalhit 'Een Ster', De Romeo's wagen zich aan 'Happy' van Pharell Williams, Laura Omloop geeft haar eigen invulling aan het nummer 'Smoorverliefd' van Doe Maar.
Gasten van vanavond zijn o.a. Gers Pardoel, Bart Kaëll, Guy Swinnen, Christoff, Lea Rue, Slongs Dievanongs en de enige échte Natalia.
Gasten: de populaire Nederlandse zanger Nielson, Tom Helsen, Christoff, K3 (de echte), Stan Van Samang, School is Cool, Willy Sommers en Ian Thomas.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.