Lookalikes

Lookalikes

Reportagemaker Piet De Praitere gaat in Vlaanderen op zoek naar dubbelgangers van bekende Vlamingen.

Afleveringen

7 afleveringen

Reporter Piet De Praitere ontmoet dierenverzorger Edwin Deschutter in de Antwerpse Zoo. Edwin wordt voortdurend aangeklampt door bezoekers die een selfie met hem willen, omdat hij zo hard lijkt op Bart De Wever. Piet spreekt ook met Ronny Struyf, die heel wat weg heeft van Koen Crucke. Deze Gentse pornoproducent gelooft rotsvast in de toekomst van de lokale erotiek.
Hartchirurg Ricus Janseghers lijkt erg hard op Willy Sommers. Vuilnisman Geoffry Neirinck heeft veel weg van minister Vincent Van Quickenborne. Kurt Rigolle, een waterbeddenverkoper en drugbaron, blijkt een lookalike te zijn van Niels Albert. Katrien Rypers, stewardess in opleiding, blijkt een dubbelgangster van Slongs Dievanongs.
Piet De Praitere gaat langs bij huismoeder Els Op de Beeck die als twee druppels water lijkt op Saartje Vandendriessche. Hij ontmoet ook rockartiest Dominick Willaert, de lookalike van Jo Vally, dokter Eugène Stockman die opvallend veel gelijkenissen vertoont met schrijver Herman Brusselmans en bedrijfsleidster Christel Dequinnemaere, de dubbelgangster van minister Joke Schauvliege.
Piet De Praitere gaat op bezoek bij paranormaal medium Vivienne (Birgit Van Mol), frietkraamuitbater en lottowinnaar Mario (Lieven Van Gils), de zeer gelovige Wilfried (Jean-Marie Dedecker) en de gepensioneerde Ignace (Marcel Vanthilt).
Piet De Praitere ontmoet onder meer de dichter Jan-Bart (Johan Vande Lanotte), survivalexpert Emmanuel (Wim De Vilder), beenhouweres Nancy (Hanne Troonbeeckx) en prostituee Cindy (Evi Hanssen).
Piet De Praitere gaat lang bij transgender Karolien. Zij lijkt als twee druppels water op Rani De Coninck. Hij praat ook met de agressieve Thierry die als dubbelganger van Dany Verstraeten door het leven gaat. Piet gaat ook op bezoek bij comapatiënte Barbara Vackier, de lookalike van Véronique De Kock, en bij gevangene Francis Durnez die heel veel weg heeft van reportagemaker Paul Jambers.
Compilatieaflevering van de meest hilarische momenten.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.