Love Bites

Love Bites

Datingshow waarin drie singles strijden om een date, waarbij ze alleen hun kookkunsten als verleidingsmiddel mogen gebruiken.

Afleveringen

11 afleveringen

Aflevering 19

Vrijgezellen Freddie, David en Andy gaan de culinaire strijd met elkaar aan om een date met de 27-jarige Danika in de wacht te slepen.

Aflevering 20

Elvis-imitator Freddie keert voor een tweede keer terug naar de keuken van Scarlett. De 28-jarige Jessica uit Londen zal bepalen of hij deze keer wel een date in de wacht sleept.

Aflevering 21

De 29-jarige Freddie waagt voor de derde keer zijn kans. Drie single dames proberen zijn hart te veroveren met hun culinaire vaardigheden.

Aflevering 22

Scarlett krijgt in haar keuken bezoek van Jasmine, Lauren en Charlotte. Welke dame weet met haar culinaire vaardigheden het hart van de 26-jarige Marcus uit Birmingham te veroveren?

Aflevering 23

Izzie, George en Rahi nemen het in de keuken van Scarlett tegen elkaar op voor een date met de 24-jarige stewardess Jasmine. Wie weet haar omver te blazen met zijn menu?

Aflevering 24

Charlie, Jessica en Summer proberen de vrijgezel van vanavond te overtuigen met hun culinaire vaardigheden. Wie wint een date?

Aflevering 25

De 29-jarige Benjahmin hoopt dat zijn voorliefde voor lekker eten hem aan de perfecte date kan helpen. Vindt hij de liefde in de keuken van Scarlett?

Aflevering 27

Deze keer waagt Isabella uit Manchester haar kans om de liefde te vinden in de keuken van Scarlett. Vindt ze de perfecte date?

Aflevering 28

Drie vrijgezelle heren wagen hun kans in de keuken van Scarlett in de hoop een date te winnen met de 22-jarige Clara. Wie slaagt erin haar hart te veroveren?

Aflevering 29

Brad, Jedd en Harry nemen in de keuken van Scarlett plaats achter het fornuis in de hoop een date te winnen met de 20-jarige Frankie. Wie verovert haar hart met zijn kookkunsten?

Aflevering 30

Scarlett verwelkomt drie vrijgezellen in haar keuken die het tegen elkaar opnemen voor een date met de 24-jarige Paige uit Manchester.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.