Married... with Children

Married... with Children

Ed O'Neill in zijn legendarische rol van Al Bundy, een cynische schoenenverkoper die alles en iedereen rondom hem bekritiseert. Maar ondanks alle onderlinge ruzies en minachtende opmerkingen gaat Al wel door het vuur voor zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud.

Afleveringen

5 afleveringen

5. Girls Just Wanna Have Fun part 1

Marcy is razend wanneer ze Steve betrapt op het staren naar een aantrekkelijke jongedame.

6. Girls Just Wanna Have Fun part 2

Marcy raakt haar trouwring kwijt in de broek van een stripper. Het kleinood belandt toevallig amper één dag later bij Al.

7. For Whom The Bell Tolls

Wanneer Al de maandelijkse rekeningen nakijkt, ontdekt hij toevallig dat de telefoonmaatschappij hem een peperduur telefoontje naar het buitenland heeft aangerekend. Aangezien zijn gezinsleden niemand buiten de eigen landsgrenzen kennen, weigert Al resoluut de rekening te betalen.

8. Born To Walk

Een politieagent die Al naar de kant haalt omwille van een defect achterlicht, ontdekt dat diens rijbewijs al een maand is verlopen. Al moet zijn rijtest opnieuw afleggen, maar weigert te studeren voor de proef. Veel brengt hij er dan ook niet van terecht.

9. Alley of The Dolls

Wanneer Peggy en haar gezin door een van haar oude rivalen uit de middelbare school uitgedaagd worden om een bowling-wedstrijd te spelen, telt maar één ding: de overwinning. Om hun kansen te verhogen besluiten de Bundy's een nieuw lid in hun gezin op te nemen, hun buurman Steve.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.