Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown

Broers Mitch en Mike McLusky zijn de contactpersonen tussen de inwoners van Kingstown, Michigan en de gevangen in de gevangenissen in de stad, en proberen de vrede te bewaren terwijl ze omgaan met moordenaars, drugsdealers en de Russische maffia.

Afleveringen

10 afleveringen

De broers Mitch en Mike McLusky zijn in Kingstown, thuishaven van meerdere gevangenissen, als tussenpersoon voor gevangenen en de gemeenschap. Als een jonge bewaker, Sam, een brief moet bezorgen aan een gevangene, zorgt Mike dat hij vrijuit gaat.
Bendeleider Bunny is boos als een van z'n mannen wordt opgepakt. Mike bemiddelt een deal en wordt later bezocht door twee FBI-agenten voor wie Mitch heeft gewerkt. Milo vertelt Josef hoe hij dichter bij Mike kan komen.
Na een tragisch ongeluk met dodelijke gevolgen volgt er een klopjacht. Ondertussen zoekt Mike contact met een voormalig contactpersoon in de gevangenis.

4. The Price

Iedereen wil wat van Mike. Hij herinnert ze eraan wie er de baas is. Iris bezoekt het kantoor van Mike. Miriam en Mike bespreken de toekomst van Kyle.

5. Orion

Na een schietpartij worden Kyle en Ian ondervraagd door Binnenlandse Zaken. Bunny vraagt Mike om hulp met een familielid.
Wanneer er een gevecht uitbreekt op de binnenplaats, belandt Sam weer in de problemen. Milo gaat tot het uiterste om te krijgen wat hij wil. Mike stuurt een bericht.
Mike is op zoek naar antwoorden en gaat op bezoek bij Milo. De spanning in de mannengevangenis bereikt een hoogtepunt. Mike doet een verontrustende ontdekking.
Kyle en de politie van Kingstown onderzoeken de plaats delict. Mike neemt het heft in eigen handen. Sam maakt een kostbare fout.
Tracy heeft goed nieuws voor Kyle. Mike en Iris brengen een rustige dag door bij het huisje, zich onbewust van de escalerende problemen in de stad.
Kingstown Prison vervalt in complete chaos. Mike probeert een rel te stoppen die voor iedereen serieuze consequenties zal hebben.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.