Meet & Friet

Meet & Friet

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Een plek waar ze ongegeneerd zichzelf zijn en bestellen waar ze zin in hebben. Zo krijgt Jeroen inzicht in het hoofd en de maag van de BV in kwestie. Samen brengen ze een ode aan onze nationale trots, frietjes van de frituur.

Afleveringen

5 afleveringen

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Samen met Jacques Vermeire Een plek waar ze ongegeneerd zichzelf zijn en bestellen waar ze zin in hebben. Zo krijgt Jeroen inzicht in het hoofd en de maag van de BV in kwestie. Samen brengen ze een ode aan onze nationale trots, frietjes van de frituur.
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Nicolas Caeyers keert voor de beste frieten terug naar zijn hometown Opwijk.
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Comedian Michael Van Peel zweert trouw aan Maria van frituur n1 in Antwerpen.
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. En als het van Dina Tersago afhangt eet ze elke dag frieten van de frituur.
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Tv-chef Loic Van Impe kwam dankzij Jeroen voor het eerst in zijn favoriete frituur want normaal leveren ze zijn frieten aan huis.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.