Mega Mindy

Mega Mindy

Mieke Fonkel en Toby zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim echter een superheld alter ego genaamd Mega Mindy.

13 afleveringen

De snorrenbende slaat toe bij juwelier Glans.
Iedereen die pizza's bestelt bij Pizza Mario, valt in slaap en wordt overvallen. Al snel pakken Toby en de commissaris de pizzabezorger op, maar volgens Mieke is die onschuldig... Zal ze de echte bedriegers kunnen oppakken?
Toby moet naar de dokter voor een medisch onderzoek. De dokter is eigenlijk een vuile oplichter, Serafine de Sluwe. Hij geeft Toby een hoorapparaat waarmee hij hem kan hypnotiseren. Serafine misbruikt Toby om een boef te helpen ontsnappen.
Opa Fonkel heeft een mega-imitatiemicrofoon uitgevonden waarmee je elke stem kan nabootsen! Wanneer de microfoon in de verkeerde handen valt, loopt er heel wat mis. Zullen Toby, de commissaris en Mieke de oplichters kunnen ontmaskeren?

5. Wonderhaar

Er is een nieuw haargroeimiddel op de markt. Al snel blijkt het pure oplichterij te zijn. Het product bevat plantengroeimiddel en is dus schadelijk voor de mens. Het nieuwe kleefkanon van opa Fonkel komt Mega Mindy goed van pas...
Een supermarktuitbater zit met een probleem: er verdwijnen steeds spullen uit zijn winkel. Op de bewakingscamera is niets te zien. De kassierster lijkt mee in het complot te zitten, maar Mieke vermoedt dat er nog meer aan de hand is...
Op de dorpsderby zet een onbekende man al zijn geld in op Knolleke, een paard dat niet veel kans lijkt te maken op de overwinning. Mieke vindt dit verdacht en even later ontdekt ze dat hij de andere paarden spierverslappers heeft gegeven.
Twee carwashuitbaters worden afgeperst. De boef eist steeds meer geld. De uitbaters gaan auto's besmeuren in de hoop zo meer klanten te lokken en het geld voor de afperser bij elkaar te krijgen. Zal Mega Mindy de ware afperser ontmaskeren?
De uitnodigingen voor het bal van de baron zijn aangekomen. Iedereen wil er opperbest uitzien. Net op dit moment worden de pinguins uit de dierentuin gestolen!
De mama van Migrain is helemaal overstuur, wanneer ze thuis groene ratten aantreft! Ook het politiekantoor wordt getroffen door deze rattenplaag. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit, want zelf heeft hij het veel te druk.
Na de show van de beroemde goochelaar Maldini blijkt de prachtige collier van een dame gestolen te zijn. Japie, de man van de vestiaire, is de eerste hoofdverdachte, maar dan stoot opa Fonkel in zijn archief op een belangrijk spoor!
De gevangeniscellen worden gebruikt als expositieruimte voor een kostbaar Egyptisch masker. Migrain krijgt er bovendien twee nieuwe beveiligingsbeambten bij, Fred en Remco. Maar zijn Fred en Remco wel wie ze beweren te zijn?
Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen te weten komt of iemand de waarheid spreekt. In de kerk is intussen een beeld van de pastoor verdwenen. Zou zijn vervanger er voor iets tussen zitten?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.