Mijn Beste Kerst Ooit

Mijn Beste Kerst Ooit

Glanzende kerstballen, flikkerende lichtjes en kalkoen met kroketten... de kerstgekte barst helemaal los wanneer vier duo's de strijd aangaan om de beste kerst ooit te organiseren.

Afleveringen

12 afleveringen

De eerste duo's leren elkaar kennen bij Vic en Mia thuis, in het Limburgse Bommershoven. Elk jaar tovert het koppel hun woonkamer om tot een indrukwekkend kerstdorp met alles erop en eraan. Wat de deelnemende kerstliefhebbers echter niet weten, is dat bekende broer en zus, Christoff en Lindsay, de hele week mee aan tafel zullen schuiven.
Een Britse kerst boordevol tradities bij Clara & Rachel. In de tweede aflevering blijft onze ster stille staan in Batsheers, een klein en gezellig dorpje in Haspengouw. De gastvrouwen van het kerstfeest zijn Clara en Rachel. Zij zijn allebei afkomstig uit Engeland, zijn de allerbeste vriendinnen en vieren elk jaar samen kerst.
Toeval of niet, maar vandaag blijft de ster stille staan in Nazareth. Niet in het huis van Jozef en Maria, wel in het warme nest van Karel en Dominique. Voor hen is het een extra speciale kerst, want ze vieren het voor het eerst als getrouwd koppel. Stijlvol en fancy is volledig hun ding, dus ze verrassen de gasten met champagne en oesters. De vijf puppies zijn het geheime wapen van het koppel.
De duo's schuiven aan tafel bij Christoff en Lindsay. Christoffs kleerkast puilt uit van de kersttruien, maar speciaal voor deze avond trekt hij zijn kerstvest aan. Het wordt een traditioneel kerstfeest ten huize De Bolle met hert en witloof, en een avond vol verrassingen. Van een rode loper tot een hartverwarmend tuinconcert.
Onze ster blijft deze keer stille staan in de Passionistenlaan in Kortrijk, bij Mario en Steven. Mario is al sinds zijn kindertijd verzot op Kerstmis. Hij verkleedt zich graag als kerstelfje en wandelt tijdens de kerstperiode vaak met de kerstman door de winkelstraten van Kortrijk. Steven gaat met plezier volledig mee in de kerstgekte van zijn man.
Een Kirgizische kerst bij de elfjes Anastasya en Elena. Onze ster blijft vandaag stille staan in Zwevezele, bij de ravissante kerstelfjes Anastasya en Elena. Wie deze vrouwen voor 't eerst ontmoet, denkt gegarandeerd dat ze zussen zijn. Maar ze zijn moeder en dochter.
Een krokettenkerst bij Lore & Brice. Onze ster blijft vandaag stille staan in Glabbeek, in het feeërieke kerstbomenbos van Lore en Brice. Lore en Brice kennen elkaar al sinds hun achtste en zaten samen op school. Lore werd in die tijd vaak gepest, Brice was haar grote steun en toeverlaat. Sinsdien zijn ze vrienden voor het leven.
Kerst in het dorpscafé van Joris & Philip. In de vierde en laatste aflevering van deze week blijft de ster van 'Mijn Beste Kerst Ooit' stille staan in Zepperen. En wel in het gezellige dorpscafé 't Elfde Gebod. Cafébazen Joris en Philip zijn neven, beste vrienden en allebei kerstverslaafd. In hun café is het een heel jaar lang Kerstmis.
Onze ster blijft vandaag stille staan in Pittem, hartje West-Vlaanderen, bij de Nederlandse Annemarie en haar schoondochter én beste vriendin Talitha. Voor Annemarie is het elke dag Kerstmis: ze maakt het hele jaar door kransen, poppen, bloemstukken en andere kerstdecoratie. Talitha is haar favoriete kerstelfje en haar kerstpartner in crime.
Onze ster blijft vandaag stille staan bij het meest verlichte kersthuis van Leuven. Het huis van Ela en Thomas, al 17 jaar gelukkig getrouwd en de trotse ouders van drie kinderen. Ela is Poolse en viert Kerstmis volgens de christelijke Poolse tradities.
Onze ster blijft vandaag stille staan in Sint-Niklaas bij de kerstgekke Mathias en Nina. Ze leerden elkaar 15 jaar geleden kennen op het werk. Sindsdien vieren ze elk jaar samen kerst. Met alle mogelijke toeters en bellen. En hoe gekker hoe liever. Want Mathias is dol op kitsch, spelletjes en verkleden.
Onze ster blijft vandaag stille staan in Herk-de-Stad, bij het pasgetrouwde koppel Kouessan en Atina. Atina is Limburgse, Kouessan Togolees. In Togo wordt kerst een week lang gevierd, met niets dan Afrikaanse tradities. Ook Atina is helemaal dol op kerst en dus wordt hun beste kerst ooit een Togolees-Limburgs feest.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.