Mocro Maffia

Mocro Maffia

Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer 'de Paus' na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus.

8 afleveringen

Een mislukte ripdeal loopt uit de hand. Muis raakt gekneld tussen zijn werk voor Romano en zijn vader. De Paus neemt wraak na de uit de hand gelopen ripdeal.
Romano plant een aanslag op De Paus, maar wordt opgepakt door de politie wanneer zijn verblijfplaats wordt verraden.
De Paus gaat in België op zoek naar een nieuwe aanvoerlijn voor cocaïne. Romano probeert vanuit de gevangenis zijn bedrijf te blijven runnen, Adil neemt de leiding over.
Elias doet zijn best om Muis onder de vleugels van Romano weg te halen. De rechtszaak tegen Romano begint en de oorlog tussen De Paus en Romano loopt verder uit de hand.
Adil stelt een wapenstilstand voor aan De Paus. Romano zoekt in de gevangenis contact met Danny Kist, lid van de 'oude penoze'. Stille belandt in moeilijkheden, wat de wapenstilstand in gevaar brengt.
Muis redt Stille van zijn achtervolgers, maar breekt daardoor de wapenstilstand. Mo de Show wordt tegen zijn wil in onderdeel van de strijd tussen De Paus en Adil.
De spanningen in beide kampen lopen op. Rein de Waard rondt zijn boek over de Mocro Maffia af. Het team van De Paus richt zijn pijlen nu op de familie van Muis.
Matthijs Harderwijk maakt misbruik van het vertrouwen dat Rein de Waard hem gaf. Mo de Show gaat verhaal halen bij Matthijs. Romano plant samen met Danny Kist een ontsnapping uit de gevangenis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.