Moordzaken: Wetsdokters

Moordzaken: Wetsdokters

Reportagereeks van VTM NIEUWS die vijf specialisten in de forensische geneeskunde volgt vanop de plaats delict tot in de autopsiezaal.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 2

In Antwerpen moet wetsdokter Jacobs het lichaam van een overleden baby onderzoeken. Klopt het verhaal van de babysit dat het kind plots stuipen kreeg, of is er iets anders gebeurd? Wetsdokter Evy De Boosere wordt opgeroepen naar een woning in Brussel waar een oude dame dood naast haar bed ligt. Is ze gevallen tijdens het omkleden, of is er meer aan de hand?

Aflevering 3

Een man ligt naakt opgebaard en de hele woning hangt vol met bloed. Wetsdokter Develter vertelt over een van de bloederigste zaken uit zijn carrière. Wetsdokter Vranken zoekt naar antwoorden wanneer het lichaam van een vermiste jongeman wordt teruggevonden in een vijver. Wetsdokter D'Hondt doet de autopsie van een lichaam in ontbinding.

Aflevering 4

Tijdens een winterse wandeling in het bos stuit een wandelaar op het lichaam van een vrouw. Wetsdokter De Boosere wordt meteen ter plaatse geroepen om de zaak te onderzoeken. Ondertussen heeft dr. Jacobs het lichaam van een oudere man op zijn autopsietafel. In diens huis werd een verdacht bloedspoor ontdekt van in de woonkamer tot in de garage.

Aflevering 5

Op een verlaten industrieterrein ontdekt een voorbijganger een uitgebrand voertuig met menselijke resten. Wetsdokter Develter wordt meteen ter plaatse geroepen. Dokter Jacobs stoot dan weer op een ander gruwelijk tafereel: een man ligt met tientallen steekverwondingen in het midden van zijn appartement, het mes nog in zijn borstkas. Wetsdokter D'Hondt onderzoekt een slachtoffer van zinloos geweld.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.