Neighbours

Neighbours

Het reilen en zeilen in de levens van de inwoners van Ramsay Street in het Australische Erinsborough.

Afleveringen

166 afleveringen

Om haar gedachten te verzetten bieden Terese en Paul Harlow een belangrijkere job aan in het hotel. Toadie raakt van slag door enkele flashbacks aan Sonya en lucht zijn hart bij Karl en Susan. Terese ontdekt dat Paul Harlow probeert te koppelen aan Jesse. Roxy heeft een idee zodat Lassiters de Shorts and Briefs-filmtrofee kan winnen: een flirterig reclamespotje met Amy en Ned in de hoofdrol.
Harlow focust zich op haar nieuwe job en op haar date met Jesse. Paul en Terese zijn hoopvol nu het beter met haar lijkt te gaan, maar is hun vermoeden wel juist? Kyle houdt Levi in het oog zodat hij zijn belofte niet verbreekt en Mich en Nelson met rust laat. Wat hij echter niet weet, is dat Levi ondertussen Yashvi heeft ingeschakeld. Ned probeert indruk te maken op Amy.
Na de inbraak kunnen Kyle en Levi niet anders meer dan Sheila in te lichten over wat er gaande is. Yashvi pakt Mitch en Nelson op voor verhoor, maar die beslissing keert zich uiteindelijk tegen haar. Terwijl Chloe en Leo de wijngaard voorbereiden voor de heropening, groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Aaron en David spreken Nicolette aan over haar gedrag tijdens de prenatale les.
Een wanhopige Levi probeert een manier te bedenken om de mensen rondom hem veilig te houden. David heeft enkele wijze woorden voor hem. Hendrix is ervan overtuigd dat Leo niet zuiver op de graad is en houdt hem en Chloe extra in het oog. Maar Leo maakt het hem niet gemakkelijk.
Hendrix nodigt Nicolette uit om naar de wijngaard te komen, waar ze tijd met Chloe kan doorbrengen. Leo steekt echter een stokje voor het gezellig samenzijn van de dames door een vergadering met Chloe in te plannen. En dan wordt Nicolette plots onwel. Toadie vertelt Melanie openhartig over het schuldgevoel waarmee hij kampt ten opzichte van Sonya.
De klok tikt voor Nicolette. Zal ze tijdig gevonden worden? En zal alles oké zijn met de baby? Roxy baalt wanneer Lassisters het filmfestival verliest van hun rivaal, The Quill Group. Om haar eigen gevoelens voor Ned te onderdrukken, helpt Amy hem aan een blind date. Maar ze wordt jaloers wanneer het lijkt te klikken tussen Ned en Fifi.
Yashvi en Levi zijn verrast wanneer Mitch een deal wil sluiten: in ruil voor immuniteit zorgt hij voor bewijsmateriaal tegen Nelson. Wanneer ze hem verder ondervragen, doen ze een verrassende ontdekking. Uit vrees dat Mitch en Nelson opnieuw voor problemen komen zorgen, starten Kyle en Toadie een buurtwacht op. Roxy betrapt Jesse en Curtis.
Yashvi is zwaargewond en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Levi zit ondertussen Mitch en Nelson achterna. Wanneer hij Mitch te pakken krijgt, probeert die Levi uit zijn kot te lokken. Amy geeft toe dat ze een oogje heeft op Ned. Hij raakt echter van de wijs door het nieuws dat Yashvi betrokken was bij een ongeluk en in het ziekenhuis ligt.
Amy twijfelt of het tussen haar en Ned wel iets kan worden. Wanneer Yashvi haar ongenoegen uit over een mogelijke relatie tussen Amy en Ned, maakt Ned haar duidelijk dat ze geen inzeg meer heeft in zijn liefdesleven. Aaron en David gedragen zich overbezorgd ten opzichte van Nicolette. Chloe geniet van haar werk in de wijngaard, samen met Leo.
Chloe probeert haar gevoelens te negeren en stort zich op haar relatie met Nicolette. En terwijl Leo zich steeds meer een weg baant in het leven van Chloe, maant Hendrix hem aan om uit haar buurt te blijven. Het overbeschermende gedrag van Aaron en David wordt Nicolette te veel. Sheila merkt op dat Levi ondanks de arrestatie van Mitch en Nelson nog steeds geen rust lijkt te vinden.
Het feit dat hij Leo heeft aangemaand om Chloe met rust te laten, keert zich tegen Hendrix: hij wordt ontslagen. Wanneer Hendrix Chloe vervolgens inlicht over het hele gebeuren, hecht zij maar weinig geloof aan zijn verhaal. Leo vraagt hulp aan Paul. Roxy betrapt Jesse in het kantoor van Terese. Harlow en Roxy doen een verrassende ontdekking.
Harlow en Roxy bedenken wat ze met de gevonden informatie over Jesse aan moeten vangen. Ze besluiten Paul in te lichten. Ned is verrast wanneer Amy niet ingaat op zijn avances. Levi besluit om opnieuw van het leven te genieten.
Yashvi is blij wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten en naar huis kan terugkeren. Door de gebeurtenissen twijfelt ze echter wel aan haar toekomst als agent. Amy maakt zich plots zorgen om het leeftijdsverschil tussen haar en Levi.
Aaron, David en Nicolette houden vandaag hun babyshower. Ze zijn ongerust wanneer Chloe niet tijdig opdaagt. Mackenzie gooit onbewust olie op het vuur door de vermoedens van Hendrix over Chloe en Leo uit te spreken. Wanneer Chloe uiteindelijk toch opduikt, eist Aaron een uitleg. Wanneer Amy hem afwijst, neemt Ned ontslag uit de Famingo Bar.
Paul zet zijn plannetje door. Harlow voelt er zich niet goed bij, maar gaat met tegenzin alsnog akkoord. Chloe biecht aan Aaron en David op dat ze twijfelt aan haar relatie met Nicolette. David waarschuwt Leo om Chloe met rust te laten.
Harlow speelt valse informatie door aan Jesse. Ze is geschokt wanneer Paul haar duidelijk maakt dat het spelletje nog lang niet uit is. Chloe plant een romantisch etentje met Nicolette, maar panikeert wanneer Nicolette over de toekomst begint. Leo biecht aan Paul op dat hij gevoelens heeft voor Chloe.
Chloe voelt zich voor het blok gezet, maar gaat desondanks akkoord met het voorstel van Nicolette. Toadie organiseert een afscheidsfeestje voor Yashvi. Het wordt een emotioneel afscheid. Ned en Levi proberen - zonder het van elkaar te weten - de interesse van Amy te wekken.
Hendrix ontdekt dat Jesse ook met Curtis aan het daten was en licht Mackenzie in, die de informatie op haar beurt doorspeelt aan Harlow. Het maakt alles nog ingewikkelder voor Harlow. Amy keert terug van een weekend met haar kinderen en zowel Ned als Levi wil weten waar ze nu staan.
Harlow voelt de hete adem van Terese in haar nek en maant Paul aan om zijn plan zo snel mogelijk af te ronden. Terese vergaart ondertussen steeds meer informatie. Ned voelt zich gekwetst wanneer hij ontdekt dat Amy ook iets met Levi heeft gehad.
Terese is furieus wanneer ze ontdekt waar Paul en Harlow mee bezig zijn. Zal Terese kunnen zwijgen? Nicolette is, in tegenstelling tot Chloe, in de zevende hemel nu ze zich verloofd hebben. Wanneer Aaron en David ontdekken dat Jane hen wil verrassen met een verlovingsfeestje, vrezen ze het ergste. En hun vermoeden wordt werkelijkheid wanneer ze Chloe in de armen van Leo aantreffen.
Chloe trekt naar de wijngaard om haar gedachten op een rijtje te zetten. En daar wil Leo haar maar al te graag bij helpen. Aan Aaron en David vraagt Chloe om te liegen tegen Nicolette. De competitiedrang van Karl steekt de kop op wanneer hij het prijzengeld verneemt voor de categorie kortfilm op het filmfestival. Maar hij beseft dat Jane en Clive een voorsprong hebben.
Jane is in een creatieve bui en is vastberaden om iedereen omver te blazen met haar kortfilm. Clive twijfelt aan zijn acteerskills, maar Toadie brengt hem onbewust op een idee. Chloe ontwaakt op de wijngaard. Ze kan zich niets herinneren van de voorbije nacht en raakt in paniek. Hebben zij en Leo een grens overschreden? Nicolette vermoedt ondertussen dat er iets aan de hand is.
Chloe biecht de waarheid op aan Nicolette. Zij is kapot van het nieuws en het feit dat Aaron en David ook al een tijdje op de hoogte waren van de twijfels van Chloe, doet alles nog harder aankomen. Paul maakt de situatie bovendien nog erger wanneer hij zijn bezorgdheid voor de band tussen Leo en David uitwerkt op Nicolette.
Iedereen maakt zich zorgen wanneer de hoogzwangere Nicolette spoorloos verdwenen lijkt. Tussen David, Aaron en Chloe is de spanning ondertussen te snijden. Amy kijkt uit naar haar volgende date met Levi en is dan ook bijzonder teleurgesteld wanneer hij hun afspraak zonder verdere uitleg annuleert.
Na de confrontatie met David, pakt Leo zijn koffer en verhuist. Chloe maakt zich ondertussen zorgen over hem. Wanneer Aaron dit ontdekt, maakt hij Chloe duidelijk waar het op staat. Zij zoekt vervolgens steun bij Leo. Harlow doet een verrassende ontdekking over Jesse.
Nicolette is nog steeds niet terecht en iedereen maakt zich ernstig zorgen. David kan de stress amper aan en dreigt eraan onderdoor te gaan. Chloe beseft dat ze in de fout is gegaan en gaat wanhopig mee op zoek naar Nicolette. Harlow organiseert een meeting met Terese, Paul en Jesse, die zich excuseert voor zijn daden. Maar desondanks ziet Terese een vriendschap niet zitten.
Karl raadt David aan om het een tijdje rustiger aan te gaan doen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Aaron is ten einde raad over hoe hij David kan helpen. Chloe wil haar fouten goedmaken, maar ontdekt al gauw dat niet iedereen even vergevingsgezind is. Toadie snapt niet waarom Melanie niet aan meer werk geraakt. Een blik op haar cv doet vragen rijzen.
Karl onthult aan Susan dat Melanie ooit een affaire had met haar baas. Wanneer Hendrix en Sheila aan het roddelen slaan, probeert Susan hen te stoppen. En ondertussen twijfelt ze of ze Toadie al dan niet moet inlichten. De date van Amy en Levi is een succes, waarop Ned besluit om een tandje bij te steken. Hij bedenkt een plan, maar dat valt in duigen wanneer er problemen op het werk opduiken.
Susan verdiept zich verder in het verleden van Melanie en doet enkele verrassende ontdekkingen. Zij en Karl besluiten Toadie in te lichten, maar komen op hun stappen terug wanneer ze zien hoe gelukkig hij momenteel is. Amy geniet van haar losse afspraakjes met Ned en Levi. Maar volgens Roxy en Kyle beginnen beide heren stilaan meer te voelen voor Amy dan ze laten uitschijnen.
Aaron zoekt toenadering tot Chloe. Hij kan haar nog niet vergeven, maar wil niet dat hun band voorgoed kapotgaat. Kunnen David en Leo hun geschillen ook aan de kant schuiven? Het voorstel van Ned zindert nog na bij Amy en Levi. Is polyamorie een optie voor hen? Harlow denkt na over haar toekomst.
Terese neemt het op voor Jesse wanneer ze ontdekt dat Shay Quill hem verantwoordelijk houdt voor het falen van de familiezaak. Harlow doet Terese en Paul een zakelijk voorstel en zet zo Chloe buitenspel. Mackenzie helpt Melanie bij het vinden van een nieuwe job, maar zorgt zo onbewust voor problemen.
Ned en Levi willen geen losse afspraakjes meer met Amy en dus staat ze voor een moeilijke beslissing. Toadie eist antwoorden van Melanie. Mackenzie doet een ontdekking die de relatie van Toadie en Melanie nog meer onder druk zal zetten.
Ondanks pogingen van Melanie om Toadie te overtuigen van haar gevoelens voor hem, baren haar vele romantische escapades uit het verleden hem zorgen. David zet zijn carrière op het spel om Nicolette te vinden. Amy, Levi en Ned stellen enkele grondregels op voor hun polyamoreuze relatie.
De verdwijning van Nicolette weegt zwaar door bij Aaron en David. Na een harde woordenwisseling met Aaron stort David compleet in bij Terese. Paul vliegt naar Canberra in de hoop er Nicolette te vinden. Een tip van Audrey brengt hem om het juiste spoor.
Paul ontdekt dat Nicolette bevallen is en eist om zijn kleindochter te zien, maar zij weigert. Maar Paul wil het hier niet zomaar bij laten en speelt zijn grootste troef uit. Leo probeert de band met David aan te halen. Chloe voelt zich buitengesloten door Harlow.
Aaron en David zijn compleet overweldigd wanneer Paul opdaagt met baby Isla. Jane keert terug uit Queensland. Ze is teleurgesteld dat niemand zich nog vragen lijkt te stellen bij het vertrek van Nicolette. Ze stort haar hart uit bij Paul, onwetende dat hij eigenlijk verantwoordelijk is voor haar verdriet.
Sheila kan de keuze van Levi op relationeel vlak niet begrijpen en probeert hem op andere gedachten te brengen. Terese voelt zich onder druk gezet door Shay om akkoord te gaan met het voorstel van Quill. Paul probeert te voorkomen dat Jane op zoek gaat naar Nicolette, maar ontdekt tot zijn ontsteltenis dat ze een privédetective heeft ingeschakeld.
Jane is de wanhoop nabij wanneer de privédetective haar vertelt dat Nicolette zogezegd naar Amerika is gevlucht, maar verder onvindbaar is. Paul probeert haar vervolgens te overtuigen om de zoektocht naar haar dochter te staken. Het verleden van Melanie blijft niet zonder gevolgen voor Toadie.
Sheila wil de verjaardag van Levi vieren met een barbecue. Iedereen is verrast wanneer blijkt dat ze ook Ned en Amy heeft uitgenodigd. Rose Walker keert terug naar Erinsborough. Ze is vastberaden om de goede naam van Toadie te herstellen. Maar is dat de enige reden van haar terugkeer?
Rose probeert Toadie te laten inzien dat hij iemand beter verdient dan Melanie. Die laatste voelt zich intussen aan de kant geschoven wanneer Toadie heel wat tijd met Rose spendeert. Terese schakelt Harlow in voor een intern onderzoek in Lassiters. Haar aanpak zorgt echter voor stress bij het personeel. Amy plant een rendez-vous met Ned, maar stuurt haar bericht per ongeluk naar Levi.
Toadie zit tussen twee vuren wanneer Rose Melanie beschuldigt van vandalisme aan haar wagen. Wie spreekt er de waarheid? Paul grijpt in wanneer Harlow twijfelt aan haar toekomst bij Lassiters en creëert speciaal voor haar een nieuwe functie. Dat is dik tegen de zin van Chloe.
Harlow is enthousiast over haar nieuwe rol in Lassiters terwijl Chloe zich steeds meer aan de kant geschoven voelt. Terese twijfelt of de nieuwe functie van Harlow wel te verantwoorden valt en is woedend wanneer Paul een beslissing neemt zonder haar eerst te raadplegen. Jane vindt het moeilijk om de zoektocht naar Nicolette zomaar stop te zetten.
Hoewel hij in de war is na de nogal agressieve reactie van Jane, besluit Hendrix te zwijgen tegenover Susan. Jane biecht echter zelf op wat er gebeurd is. Zal ze haar job hierdoor verliezen? Ned en Levi zijn teleurgesteld wanneer Amy geen van beiden besluit mee te nemen naar het lanceringsfeestje. Levi krijgt onverwacht bezoek.
Nu zijn conservatieve moeder Evelyn op bezoek is, kan Levi niet anders dan zijn relatie met Amy op pauze te zetten. Ze zou de situatie immers nooit goedkeuren. Sheila is blij dat Levi wat qualitytime met zijn moeder kan doorbrengen, maar is verrast door haar kille houding ten opzichte van haar. Wanneer ze Evelyn hierover aanspreekt, krijgt ze een antwoord dat ze niet had zien aankomen.
Toadie voelt zich schuldig voor het ongeluk van Melanie en wijkt in het ziekenhuis geen seconde van haar zijde. Rose smeekt hem intussen om hulp want de verzekering doet moeilijk. Sheila wil het goedmaken met Evelyn, maar die lijkt daar niet echt in geïnteresseerd te zijn. Levi ziet met lede ogen aan hoe Ned Amy steunt na de rampzalige gebeurtenissen op het lanceringsfeestje.
Rose biecht aan Toadie op dat ze voor hem naar Erinsborough is teruggekeerd. Toadie zelf zit intussen in een tweestrijd: hij voelt zich schuldig ten opzichte van Melanie, maar ook Rose laat hem niet koud. Het personeel van Lassiters is niet opgezet met de vriendjespolitiek die er gaande is. Paul wordt op de vingers getikt door de hr-manager, maar hij houdt voet bij stuk.
Terwijl de rest van het personeel staakt naar aanleiding van de promotie van Harlow, besluit Jesse aan het werk te blijven om Terese te steunen. Zij apprecieert dit enorm, maar haar dankbaarheid wordt anders geïnterpreteerd. Chloe is van slag wanneer ze een pakketje opent dat bestemd is voor Nicolette. Het blijkt de verlovingsring te zijn die Nicolette voor haar kocht.
Na haar verspreking probeert Terese de lucht te klaren met Jesse. Paul maakt zijn mening erover meer dan duidelijk. Chloe zet Harlow op haar plaats. Zij is echter vastberaden om haar functie terug te krijgen. David vangt enkele verontrustende zaken op en confronteert Paul hiermee.
Paul biecht aan David op dat hij Nicolette betaald heeft om uit Erinsborough weg te blijven. David wil alles aan Aaron vertellen, maar Paul smeekt hem om dat niet te doen. Zal David dit geheim kunnen houden? Terese steunt Jesse in zijn beslissing om Julie niet te bezoeken in de gevangenis, maar een opmerking van Paul doet haar twijfelen.
Amy gaat de confrontatie aan met Evelyn en dat blijkt een goede zet te zijn. Maar zal het voldoende zijn om haar goedkeuring te krijgen voor haar open relatie met Levi en Ned? Toadie wordt nog steeds verscheurd door zijn gevoelens voor zowel Rose als Melanie. En terwijl Melanie afstand heeft genomen na zijn kus met Rose, probeert die laatste Toadies hart te veroveren.
Een poging van Toadie om het goed te maken met Melanie heeft niet het gewenste effect. Levi wil zijn verloren tijd met Amy inhalen en besluit haar te verrassen, maar dat gaat niet zoals gepland en eindigt in een gênante confrontatie tussen hem en Ned. Kyle wil aan de hand van luchtbeelden een documentaire maken over Erinsborough. Hij krijgt echter meer te zien dan hij ooit had kunnen vermoeden.
Terese wil haar aartsvijand Julie Quill in de gevangenis bezoeken en dat brengt Paul in nauwe schoentjes. Hij kan niet anders dan zijn bedrog op te biechten aan David. Rose laat er geen gras over groeien en troost Toadie zo goed als ze kan.
Rose haalt alles uit de kast om Toadie op te monteren, maar hij maakt haar duidelijk dat hij nog niet klaar is voor meer. Terese is in shock wanneer ze verneemt dat Jesse zijn ontslag heeft ingediend en naar Sydney gaat verhuizen. Ze stort haar hart uit bij David, onwetende dat hij hier voor iets tussen zit. Harlow ontdekt iets waarmee ze wraak zou kunnen nemen op Chloe.
Harlow besluit haar ontdekking niet te delen met Paul en Terese, maar krijgt spijt wanneer Chloe indruk blijft maken op Terese. Ze besluit dat het tijd is om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Toadie is kwaad op Amy wanneer Nell hem aanspreekt over haar relaties.
Amy is van slag na haar aanvaring met Toadie en stort haar hart uit bij Levi. Na een goed gesprek heeft ze een voorstel voor Toadie. Het is Vaderdag en Rose besluit een picknick te organiseren voor Toadie. Melanie is vanop afstand getuige van het gezellig samenzijn en gaat kapot van verdriet.
Met de hulp van Mackenzie en Susan start Melanie een poging om Toadie opnieuw voor zich te winnen. Hij begint echter steeds meer te zwichten voor het charmeoffensief van Rose, die hem uitnodigt om haar date te zijn op het filmfestival. Aaron en David genieten van hun eerste Vaderdag. Britney houdt hen in de gaten.
Karl maant Hendrix aan om zich ook te laten testen op teelbalkanker. Hij doet een verontrustende ontdekking. De date van haar en Toadie loopt niet zoals Rose het had verwacht wanneer de film van Melanie, getiteld 'Ode to Toad', wordt vertoond. Toadie is ontroerd. Het noodlot slaat toe bij Aaron en David.
Aaron en David zijn compleet in paniek na de verdwijning van Isla. Ze roepen de hulp in van de politie. En terwijl iedereen mee helpt zoeken, komt Levi Britney op het spoor. Hij is verbijsterd wanneer ze hem vertelt hoe de vork aan de steel zit.
De waarheid omtrent Isla komt aan het licht en slaat iedereen in Ramsay Street met verstomming.
Aaron en David nemen contact op met Nicolette, maar krijgen niet het nieuws waarop ze hadden gehoopt. Het komt bovendien ook tot een aanvaring tussen het koppel zelf wanneer Paul de betrokkenheid van David bij het vertrek van Jesse onthult. Paul probeert intussen om de schade te beperken, maar Terese is overduidelijk gedegouteerd door zijn manier van handelen.
Nicolette brengt samen met Isla een bezoek aan Aaron en David. Hun tijd met Isla verloopt echter niet zoals ze hadden gehoopt. Leo en Britney besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar Britney krijgt het moeilijk wanneer Abigail weigert te drinken. Hendrix is ervan overtuigd dat hij kanker heeft en duwt iedereen van zich weg.
Mackenzie brengt Karl en Susan op de hoogte van de beslissing van Hendrix om te stoppen met school. Samen proberen ze hem op andere gedachten te brengen, wat hem alleen nog maar meer stress oplevert. Om zijn gedachten te verzetten vraagt hij Roxy mee uit. Hun avondje uit eindigt echter in mineur voor Roxy.
Roxy houdt een verzwikte enkel over aan haar val. Kyle en Mackenzie zijn allesbehalve opgezet met het gedrag van Hendrix. Die laatste voelt zich schuldig en breekt in het bijzijn van Kyle. Hij biecht aan Kyle op waarom hij zich de laatste tijd zo misdragen heeft. Karl beschuldigt Melanie van een leugen.
Sheila kan nog steeds niet om met de hele driehoeksverhouding tussen Amy, Ned en Levi. Terese babysit op Abigail, maar moet eigenlijk dringen naar The Waterhole om een probleem op te lossen. Aaron en David bieden aan om op Abigail te passen, maar dat wordt hen niet in dank afgenomen door Britney en Leo.
Aaron en David zijn opgelucht te horen dat Nicolette haar intrek zal nemen in nummer 32. Het goede nieuws doet hen deugd nadat Leo, Britney en Abigail hun vertrek aankondigden. Nicolette maakt Chloe duidelijk waar het op staat wanneer ze opmerkt dat Chloe haar verlovingsring draagt.
Jane is het niet helemaal eens met de opvoedingstechnieken van Nicolette en uit haar frustraties bij Chloe, die op haar beurt alles doorvertelt aan David en Aaron en zo onbedoeld voor spanning zorgt. Heeft het gedeelde ouderschap wel kans op slagen? Paul koestert hoop dat het bezoek van Jesse de woede van Terese kan temperen.
David en Aaron laten Nicolette geen minuut alleen met Isla. Zij snapt hun bezorgdheid, maar het gevoel van voortdurend in de gaten gehouden te worden, begint wel door te wegen op haar. Harlow biedt Terese hulp aan in Lassiters, nu Chloe naar Adelaide is vertrokken. Terese is wantrouwig, maar Harlow is vastberaden om zich te bewijzen. Hendrix panikeert wanneer hij plots pijn voelt.
Ned en Levi respecteren de wens van Amy om haar wat ruimte te geven na de roddel die recentelijk de ronde deed, maar zal ze hen ook opbiechten wat er écht op haar lever ligt? Een opmerking van Sheila doet Levi nadenken over de hele situatie en een knappe onbekende zou wel eens de doorslag kunnen geven in zijn beslissing over de toekomst.
Hendrix licht de Kennedy's in over zijn vermoeden dat hij teelbalkanker heeft. Iedereen wacht vervolgens vol spanning op nieuws wanneer Hendrix al zijn moed bij elkaar raapt en eindelijk een dokter raadpleegt. Amy doet een bekentenis aan Ned en Levi.
Het voorstel van Levi valt niet in goede aarde bij Amy. Hij houdt echter voet bij stuk en vertelt haar dat hij ongeacht haar mening op date zal gaan met Felicity. Harlow liegt over een zogezegde fout van Chloe, maar Terese komt haar leugen al gauw op het spoor.
David en Aaron vrezen nog steeds dat Nicolette ervandoor zal gaan met Isla. Wanneer ze op een dag allebei moeten werken, kunnen ze het dan ook niet laten om terloops even bij haar langs te gaan. Zij is hier echter absoluut niet mee gediend. Terese maakt Paul duidelijk dat ze zijn gedrag onaanvaardbaar vindt. Haar commentaar lijkt echter in dovemansoren te vallen bij Paul zelf.
Nicolette is kwaad wanneer David en Aaron Leo vragen om Abigail te mogen zien. Zij kaatsen de bal echter terug door Nicolette duidelijk te maken dat ze té weinig qualitytime krijgen met Isla om een band met haar op te bouwen. Brent is gekwetst door de houding van Harlow ten opzichte van het gedrag van Paul. Hij twijfelt zelfs of ze nog wel een toekomst samen hebben.
Harlow houdt zich sterk nadat Brent een punt zette achter hun relatie. Paul en Terese vinden het vreemd dat het haar niet lijkt te deren. Amy wil weten hoe de date van Levi en Felicity verloopt en stuurt Ned op pad om hen in het oog te houden. Hendrix nodigt Mackenzie uit voor een rondje gamen. Er hangt duidelijk spanning in de lucht.
Ned probeert qualitytime met Amy door te brengen, maar haar gedachten blijven afdwalen naar Levi en Felicity. Ned heeft genoeg van de onduidelijkheid en maant Levi aan om een beslissing te nemen. Mackenzie en Hendrix krijgen relatieadvies van Kyle en Roxy en dat zorgt voor een ongemakkelijke situatie.
Het co-ouderschap tussen Aaron, David en Nicolette komt op de helling te staan wanneer Aaron en David voorstellen om de regeling aan te passen. Kyle biecht aan Roxy op wat de ware reden van zijn uitstapje naar Frankston is. Levi probeert de lucht te klaren met Amy. Haar jaloezie steekt echter opnieuw de kop op wanneer ze een berichtje van Felicity op de gsm van Levi ziet verschijnen.
Om een rechtszaak te vermijden stelt Jane een deal voor aan Paul waarvan ze hoopt dat hij die onmogelijk kan weigeren. Toadie, Melanie en de kinderen gaan samen naar een worstelwedstrijd kijken. Melanie verstuikt haar pols. De breuk is zwaarder dan zou mogen bij een lichte verstuiking en dus stelt David voor dat ze een scan laat nemen. Toadie maakt zich zorgen wanneer Melanie weigert.
Aaron twijfelt om naar de rechtbank te stappen en daar probeert Nicolette handig gebruik van te maken. Via hem probeert ze ook David te overtuigen geen verdere stappen te ondernemen. Toadie geeft Aaron ondertussen het advies om in te gaan op het voorstel van Paul. Terese lucht haar hart bij Harlow, maar dat keert zich tegen haar.
De spanning tussen Aaron, David en Nicolette neemt nog toe wanneer Aaron en David hun eerste gesprek met een advocaat hebben. Terese probeert zich te verontschuldigen bij Harlow, maar zij staat weigerachtig.
Chloe vangt Terese op, die op de rand van een inzinking staat. En net wanneer ze dacht dat de dingen niet erger konden worden, doet een e-mail over Lassiters Summit er nog een schepje bovenop. Kyle keert terug uit Frankson. Toadie is bezorgd, maar Kyle weigert meer uitleg te geven.
Roxy smeekt Kyle om de rest van de familie in te lichten zodat ze hem kunnen steunen, maar hij houdt alles liever nog wat langer geheim. Levi ontdekt dat Amy een bericht van Felicity heeft onderschept en confronteert haar met het feit dat ze tegen hem heeft gelogen. Amy legt de schuld bij Ned, waardoor ze ook met hem in conflict komt te liggen.
Kyle ontvangt de resultaten van zijn onderzoek. Roxy probeert hem zo goed mogelijk op te vangen, maar krijgt al gauw het gevoel dat ze tekortschiet. Hendrix en Mackenzie praten over de volgende stap in hun relatie. Levi baalt; Felicity staat niet open voor een polyamoureuze relatie. Ned gaat intussen bij Toadie te rade over zijn relatie met Amy en haar focus op Levi.
Felicity besluit Levi nog een kans te geven en dat is dik tegen de zin van Amy. Ned probeert ruzie te stoken tussen Levi en Amy in de hoop dat het tot een breuk komt. Jane probeert de spanning tussen Nicolette, Aaron en David weg te nemen. Ze stelt voor om een familieportret te laten maken, in de hoop dat ze hierdoor opnieuw naar elkaar toegroeien.
David, Aaron en Nicolette wagen een poging om onderling tot een overeenkomst te komen. Hendrix stelt alles in het werk voor een romantische avond met Mackenzie, maar dat gaat niet geheel volgens plan. Paul biedt Terese een lift naar huis aan. Ze gaat akkoord, maar zijn aanwezigheid wordt haar al gauw te veel.
Mick Allsop laat zich meteen gelden op zijn eerste dag in Lassiters. Terwijl Chloe spijt krijgt dat ze hem aangenomen heeft, lacht Harlow in het vuistje. Roxy wordt verrast door Kyle. Hijzelf vindt het allemaal minder aangenaam. Terese moet noodgedwongen samenwerken met Paul en dat valt haar zwaar.
Terese had zich haar aankomst in Queensland anders voorgesteld: er moet last minute nog een aanpassing aan de presentatie gebeuren en daarvoor moet ze opnieuw samenwerken met Paul. Paul spot een oude bekende. Chloe gaat de confrontatie aan met Harlow. Leo heeft een voorstel voor Chloe.
Roxy en Kyle krijgen ongevraagd relatieadvies van Sheila. Kyle is er nog niet klaar voor om haar de waarheid te vertellen en hij beseft dat hij haar met een smoes uit Erinsborough moet krijgen vooraleer hij geopereerd kan worden. Toadie betrapt Hendrix en Mackenzie, waarna Karl en Susan hen een nogal gênant voorstel doen. Terese is razend wanneer ze ontdekt dat Paul nog steeds niet vertrokken is.
Glen is met verstomming geslagen wanneer Paul hem met open armen begroet. Paul stelt zijn broer vervolgens voor aan Lucy en Terese, die schrikt wanneer de onbekende man die haar de avond voordien op het strand geholpen heeft, de broer van Paul blijkt te zijn.
Levi en Amy zijn razend nadat ze ontdekt hebben dat Ned en Felicity onder één hoedje speelden om hen uit elkaar te drijven. Desondanks kan Amy begrip opbrengen voor de beweegredenen van Ned. En ook tussen Levi en Amy lijkt de band weer inniger. Maar ziet Ned een polyamoreuze relatie wel nog zitten? Aaron, David en Nicolette lijken eindelijk hun draai gevonden te hebben.
Kyle krijgt slecht nieuws en reageert zich af op Roxy. Zij krijgt het steeds moeilijker om de waarheid te verzwijgen voor Sheila. Aaron, David en Nicolette zijn in shock na het vinden van de camera in de teddybeer. Wie heeft er baat bij om hen te bespioneren? Levi zorgt voor een twist in zijn relatie met Amy.
Roxy krijgt de volle laag van Kyle nadat ze Sheila de waarheid vertelde over zijn kanker. Sheila bedenkt een plan wanneer het koppel niet meer in staat lijkt om op een rustige manier met elkaar te communiceren. Mick duikt ongevraagd 's avonds laat op bij Amy. Terese keert terug uit Queensland en vertelt Susan over haar kennismaking met Glen.
Terese is nieuwsgierig naar de beweegredenen van Glen om terug te keren naar Erinsborough. Hij is duidelijk geen fan van Paul, maar in zijn buurt lijkt alles koek en ei. De capriolen van Mick blijven Chloe irriteren. Harlow heeft intussen veel spijt van haar aandeel in de situatie en besluit samen te spannen met Chloe om Mick ten val te brengen.
Tussen Aaron, David en Nicolette hangt er nog steeds spanning in de lucht na het incident met de camera. Ze besluiten de geplande barbecue te annuleren. Jane laat haar ongenoegen merken tegenover Nicolette, maar wordt meteen op haar plaats gezet. Terese is geschokt wanneer ze ontdekt hoeveel wrok Glen nog steeds koestert tegenover Paul.
Terese is stomverbaasd dat ook Glen met een alcoholverslaving kampt. Jane vreest dat Aaron, David en Nicolette later nog spijt zullen krijgen van het annuleren van het feest ter ere van Isla. Zij en Chloe besluiten hen te verrassen door het feest in hun plaats voor te bereiden, maar dat wordt hen niet in dank afgenomen.
Tussen Kyle en Roxy gaat het intussen weer beter, maar Kyle vreest voor de gevolgen voor hun relatie na zijn operatie. Roxy probeert hem gerust te stellen en neemt een verrassende beslissing om hem te tonen dat ze een toekomst met hem helemaal ziet zitten. Jane wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat Leo haar bewusteloos aantrof.
Kyle is door het dolle heen na het aanzoek van Roxy. Sheila is bezorgd dat dit een reactie is op zijn kankerdiagnose, maar Kyle verzekert haar dat dit niet het geval is en ze allebei volledig toegewijd zijn aan elkaar. Amy hoopt dat Ned en Levi hun geschillen opzij kunnen zetten op het kerstfeestje. Het doet haar deugd om te zien dat ze kunnen samenwerken nadat een decoratiestuk van het dak viel.
De sfeer op het feest wordt verstoord wanneer Mick opduikt in een beledigend kostuum. De constante pesterijen van Mick aan het adres van Amy doen Harlow vermoeden dat er iets aan de hand is tussen hen. Paul is teleurgesteld wanneer hij opmerkt dat Terese haar trouwring nog steeds niet draagt. Wanneer hij van haar verneemt dat ze hem is verloren, probeert Paul dit in zijn voordeel te gebruiken.
Paul is opgelucht dat Terese zijn nieuwe ring aanvaard heeft. Glen is echter ontzet wanneer hij het nieuws verneemt en probeert Terese tot inzicht te laten komen. Chloe nodigt Nicolette uit voor een concert in de stad. Hoewel de sfeer bij aanvang nogal ongemakkelijk aanvoelt, lijkt het ijs tussen hen eindelijk te breken. Kunnen ze het verleden achter zich laten en opnieuw beginnen?
Paul is woedend wanneer hij de ware reden van Glens terugkeer naar Erinsborough ontdekt. Leo en David proberen Paul te overhalen om een goed gesprek met zijn broer te hebben vooraleer overhaaste conclusies te trekken. Hendrix en Mackenzie keren terug van hun reis. Wanneer ze het nieuws over Kyle vernemen, vindt Hendrix het vreselijk dat hij er niet voor hem is geweest.
Chloe is verrast en hoopvol door de kus van Nicolette, maar een gesprek maakt duidelijk dat ze misschien toch andere dingen willen. Hendrix is blij wanneer Kyle hem om een gunst vraagt. Melanie en Toadie maken zich zorgen om Nell nadat ze via de kristallen bol contact probeerde te maken met Sonya. Mel wil proberen tot Nell door te dringen, maar Toadie is er niet gerust in.
Nell is ontroostbaar na het breken van de kristallen bol. Toadie is radeloos en geeft Mel uiteindelijk toch toestemming om met haar te praten. Ned vreest dat de collega's van Levi hem en Amy op het politiebal voor schut zullen zetten en dringt er bij hen op aan om hun plannen af te blazen. Levi denkt echter dat Ned dit enkel zegt zodat hij alleen kan zijn met Amy.
Op het politiebal gaat Terese akkoord om met Paul te dansen, maar het wordt haar al gauw teveel. Glen treft haar korte tijd later dronken aan en besluit haar naar huis te brengen vooraleer ze beslissingen neemt waar ze achteraf spijt van krijgt. Kyle houdt zich sterk om Roxy een leuke avond te bezorgen, maar zijn misselijkheid strooit roet in het eten.
Ned en Levi wijzen elkaar met de vinger nadat ze buitengegooid werden op het politiebal. Ned waagt hierop een nieuwe poging om Amy te overtuigen enkel een relatie met hem aan te gaan. Paul geniet nog na van zijn dans met Terese. Die laatste is verrast wanneer Paul haar voorstelt om huwelijkstherapie te volgen. Ned is duidelijk tegen en maakt dat ook duidelijk aan Terese.
Aaron, David en Nicolette zijn het oneens over waar ze Kerstmis zullen vieren. Aaron wil naar Adelaide, David naar Sydney en Nicolette zou liever hebben dat Isla haar eerste Kerstmis gewoon thuis in Erinsborough viert. Omdat Roxy niet veel tijd heeft, besluit Kyle de huwelijksvoorbereidingen zelf in handen te nemen, tot grote bezorgdheid van Sheila, die vindt dat hij moet rusten.
Mackenzie probeert de band met Harlow aan te halen, maar zij houdt de boot af. Roxy maakt zich intussen ook zorgen om Harlow sinds ze ontdekt heeft dat ze haar vader bezoekt in de gevangenis. Bij Aaron, David en Nicolette is de knoop nog steeds niet doorgehakt wat betreft de kerstperiode.
Aaron en David zijn blij verrast wanneer Leo plots opduikt met Britney, maar de feeststemming slaat al snel om. Terese liegt intussen tegen iedereen over waar ze Kerstmis zal doorbrengen. Wanneer haar leugen ontdekt wordt, maakt iedereen zich ernstig zorgen. Waar is Terese?
Ned besluit volop voor Amy te blijven gaan. Nadat hij ervoor gezorgd heeft dat Terese in goede handen is, voegt hij zich bij Amy en Levi om tot rust te komen. Het gesprek neemt een verrassende wending. Na Roxy beginnen ook David en Paul zich zorgen te maken om de mentale gezondheid van Harlow nu ze ook weinig empathie toont na de bijna-doodervaring van Terese.
Roxy en Sheila zijn met verstomming geslagen wanneer Kyle onbewust Mick Allsop inhuurt als weddingplanner. Roxy wil hem zo snel mogelijk ontslaan, maar Mick probeert haar omver te blazen met geweldige ideeën voor het huwelijk. Amy kijkt uit naar haar ontmoeting met Zara. Ze is vastberaden om de relatie met haar dochter nieuw leven in te blazen.
Amy beseft dat Zara het nieuws over haar polyamoureuze relatie ook van iemand anders te horen kan krijgen en besluit haar de waarheid te vertellen. Zara neemt het nieuws jammer genoeg minder goed op dan Amy had gehoopt. Harlow pikt het niet dat Glen geen seconde van de zijde van Terese wijkt.
Harlow vraagt Glen uit over wat er in de kluis zit, maar hij wimpelt haar af. Ze vertrouwt het zaakje echter niet en besluit hem verder in het oog te houden. Roxy kan maar niet beslissen wie ze als haar bruidsmeisjes wil. Terese is blij met alle steun en hulp die ze krijgt, maar is het beu om voortdurend in het oog gehouden te worden.
Terese schaamt zich dat Glen haar op haar zwakst zag, maar hij stelt zich heel begripvol op. De twee brengen vervolgens de avond samen door en er hangt opnieuw overduidelijk chemie in de lucht.
Het investeringsvoorstel van Leo lijkt goed ontvangen te worden, tot Vera Punt haar opwachting maakt. Roxy is diep gekwetst nu duidelijk is geworden dat Gemma weigert haar zegen te geven voor haar huwelijk met Kyle. Sheila zet Gemma op haar plaats. Harlow is woedend omdat ze niet gevraagd werd als bruidsmeisje en geeft Roxy de volle laag.
David spoort Harlow aan om het goed te maken met Roxy, maar haar verontschuldiging valt in dovemansoren. Ze is ervan overtuigd dat noch Roxy noch Mackenzie haar in de buurt wil. Omdat Mick een grote hulp blijkt bij alle huwelijksvoorbereidingen, hebben Kyle en Roxy geen oog voor de frustraties die zijn aanwezigheid rondom hen veroorzaakt.
Zara neemt de goede raad van Hendrix ter harte en vraagt Amy om tijd met haar door te brengen. Melanie begint te vermoeden dat er iets aan de hand is tussen Glen en Terese. Hoe meer tijd Britney met Leo doorbrengt, hoe liever ze bij hem in de buurt is. En dat gevoel blijkt wederzijds. Haar poging om haar gevoelens op te biechten, wordt echter verstoord door een alarmsignaal.
Glen is verrast wanneer Terese hem vraagt om bij haar in te trekken zodat hij haar kan begeleiden tijdens haar afkickproces. Melanie raadt hem aan om niet op het aanbod in te gaan. Levi is van slag na de valse beschuldigingen van Zara. Amy weet niet wat ze moet geloven. Toadie stoort zich steeds meer aan het egoïstische gedrag van Zara.
Het komt tot een aanvaring tussen Toadie en Zara wanneer hij ontdekt dat ze alcohol serveerde aan Nell. Amy probeert haar dochter terecht te wijzen, maar zij kaatst de bal terug waarna het tot een discussie komt tussen Toadie en Amy. De vrijgezellenfeesten van Roxy en Kyle draaien anders uit dan verwacht.
Kyle is niet van plan het hoofd te laten hangen nadat Roxy aankondigde dat hun bruiloft niet door kan gaan. Hij roept de hulp in van vrienden en familie om alles alsnog in gereedheid te brengen voor hun grote dag. Maar zal hij Roxy nog kunnen overtuigen? Om te voorkomen dat het tussen hem en Terese uit de hand loopt, besluit Glen zijn aandacht op de pas teruggekeerde Gemma te richten.
De grote dag is aangebroken voor Roxy en Kyle. Tijdens een romantische ceremonie geven ze elkaar hun jawoord. En terwijl er buiten een storm woedt, barst het trouwfeest los in de Flamingo Bar. Terese bekent aan Susan dat ze gevoelens heeft voor Glen, maar besluit meteen ook om ze aan de kant te schuiven.
Nadat het noodlot toesloeg op het trouwfeest van Roxy en Kyle, wordt er een herdenkingsdienst voor de slachtoffers georganiseerd. Glen besluit dat het tijd is om de vete met Paul te begraven. Leo heeft het moeilijk en zondert zich af van familie en vrienden. Terese voelt zich schuldig en neemt een verrassende beslissing.
Iedereen probeert Leo zo goed mogelijk bij te staan, maar Nicolette lijkt de enige te zijn die aanvoelt wat hij precies nodig heeft. Levi spot een mysterieuze vrouw rond het puin van de Flamingo Bar. Hoewel hij door het dolle heen is dat Terese opnieuw bij hem intrekt, probeert Paul niet te hard van stapel te lopen.
Leo is ontroerd wanneer hij ziet hoe iedereen een handje heeft toegestoken om de wijngaard op te ruimen nadat de storm er een ware ravage aanrichtte. Terese en Paul groeien langzaamaan opnieuw naar elkaar toe. Glen krijgt de kans om zijn verraad goed te maken. De mysterieuze vrouw vergaart zo veel mogelijk informatie over Levi. Maar waarom?
Sheila regelt een date voor Levi met de mysterieuze Freya. Het klikt meteen tussen beiden, maar ze heeft overduidelijk iets te verbergen. Het financiële plaatje na de ramp in de Flamingo Bar baart Amy zorgen en een impulsieve aankoop dreigt de situatie alleen nog maar erger te maken. Zara ziet haar kans op een nieuwe start in Erinsborough in duigen vallen.
Kyle wil ten volle genieten van zijn huwelijksreis met Roxy en besluit daarom om extra testosteronpleisters aan te brengen. Die doen echter net iets té goed hun werk. Amy is in shock wanneer ze ontdekt hoe Zara zich misdragen heeft op school. Na een ruzie laat Zara haar moeder in pijn achter.
Ned brengt Amy in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Zara voelt zich schuldig en vreest het ergste. Terese geniet ervan om voor Paul te zorgen, maar blijft desondanks ook twijfelen. Paul daarentegen is ervan overtuigd dat hun relatie stilaan weer op het juiste spoor zit.
Leo probeert zich te focussen op zijn werk en Abigail, maar de dood van Britney blijft door zijn hoofd spoken en hij overweegt om een klacht tegen het hotel in te dienen. Iemand moet boeten voor wat er gebeurd is. Hoewel de vorige sessie geen succes was, overtuigt Paul Terese om de huwelijkstherapie opnieuw op te starten.
Leo is doodop en dreigt een rampzalige fout te maken. Het nieuws dat Terese enkel uit schuldgevoel opnieuw bij hem introk en het feit dat ze gevoelens had voor Glen, komen hard aan bij Paul, maar zijn reactie is anders dan Terese had verwacht. Levi gaat opnieuw op date met Freya en vertelt haar over zijn jeugd.
Leo voelt zich enorm schuldig wanneer Abigail naar het ziekenhuis moet worden gebracht. De gebeurtenis laat ook Aaron en David niet onberoerd en het koppel neemt een beslissing. Levi ontdekt waarom Freya naar Erinsborough is gekomen. Hij blijft vraagtekens plaatsen bij haar verhaal, maar de aantrekkingskracht is te groot en doet al zijn twijfels vervagen.
De druk wordt Amy teveel en ze besluit haar intrek te nemen bij Toadie, maar zonder Zara eerst in te lichten. Zal zij deze impulsieve beslissing van haar moeder begrijpen of drijft het nog meer een wig tussen hen? Freya overtuigt Levi om met haar een ritje te maken in een politiewagen.
Roxy maakt zich zorgen om Levi nadat ze Freya op heterdaad betrapte. Hij is intussen echter hopeloos verliefd en heeft geen oren naar haar bezorgdheden. Ziet ze spoken of is er toch meer aan de hand? Zara probeert indruk te maken op de coole meisjes. Paul is van slag wanneer Terese hem eraan herinnert dat haar verblijf in het penthouse slechts tijdelijk is.
Paul is erin geslaagd om Terese om de tuin te leiden, maar zal hij zijn leugen kunnen volhouden? Iedereen maakt zich grote zorgen om Leo en de afstand tussen hem en Abigail. Ze besluiten dat het tijd is om in te grijpen zodat de band tussen Leo en zijn dochter opnieuw versterkt kan worden.
Paul is dolenthousiast wanneer Terese besluit om hun relatie nog een kans te geven. Karl krijgt te horen dat hij niet langer de behandelende arts van Paul is. Leo biecht op dat hij een leven als alleenstaande vader niet ziet zitten. Hij is bang om Abigail opnieuw pijn te doen en brengt daarom liever zo weinig mogelijk tijd met haar door.
Aaron en David zijn in de war na het voorstel van Leo en twijfelen of het wel een goed idee is om Abigail op te vangen. Vooral Aaron vreest dat Leo op een dag alsnog op zijn stappen terug zal keren en dat hij en David het meisje bijgevolg opnieuw zullen moeten afstaan. Roxy brengt de dag door met Freya en hoort haar uit over haar verleden.
Freya is geschokt na de inbraak van Roxy en reageert zich af op Levi. Hij staat voor een dilemma: moet hij Freya een tijdje met rust laten of net volharden en er voor haar zijn? Jane is het arrogante gedrag van Zara meer dan beu en zet haar op haar plaats. Zara neemt wraak door enkele roddels over Jane te delen met haar vriendinnen. Een onverwacht geschenk doet Amy zichtbaar deugd.
Aubrey en Sadie halen een grap uit met Jane, tot groot jolijt van Zara. Het lachen vergaat haar echter al gauw wanneer blijkt dat zij verantwoordelijk wordt geacht. Zara wil haar vriendinnen niet verklikken, maar zal ze een straf aanvaarden voor iets dat ze niet gedaan heeft? Paul stelt Terese voor om de hele familie uit te nodigen om hun verzoening te vieren.
David is nog steeds achterdochtig over dr. Russell. Hij stelt Paul voor om nieuwe scans te laten maken en doet een schokkende ontdekking. Leo neemt steeds meer afstand van Abigail. Iedereen maant hem aan om zich te herpakken, maar Leo heeft geen oren naar hun bezorgdheden. Hij blijft bij zijn beslissing!
Terese is razend op Paul. Betekent zijn manipulatief gedrag het definitieve einde van hun huwelijk? Levi organiseert een romantische avond voor hem en Freya. Hij stelt zich kwetsbaar op, maar Freya blijft een gesloten boek.
Levi blijft stomverbaasd achter wanneer Freya hem opbiecht dat ze hem gemanipuleerd en belogen heeft. Hij is er kapot van. Maar zal Freya hem links kunnen laten liggen? Mackenzie is de spanningen in huis beu en wil verhuizen. Zara is ervan overtuigd dat Hendrix verliefd is op haar.
Roxy stelt Kyle voor om er een dag op uit te trekken met Levi, zodat hij Freya uit zijn hoofd kan zetten. Maar Levi is diep gekwetst en wentelt zich in zelfmedelijden. Jane kan de voortdurende pesterijen van haar leerlingen niet meer aan en onderneemt actie om de verantwoordelijken te straffen.
Aaron en David hechten zich steeds meer aan Abigail, maar ze geraken het niet eens over wat nu de beste optie is voor het meisje. Aaron hakt de knoop dan maar op z’n eentje door. Amy is ten einde raad wat betreft Zara. Ze heeft geen idee meer hoe ze haar dochter moet aanpakken. Mackenzie is het intussen grondig beu dat Hendrix het altijd voor Zara opneemt.
De beslissing van Aaron om Abigail te adopteren zindert nog na bij David. Hij smeekt Aaron om Leo nog een beetje meer tijd te geven, maar die twijfelt of hij dat nog wel kan. Paul probeert een gesprek aan te knopen met Terese, maar krijgt telkens weer het deksel op de neus. Nicolette vindt dat ze betrokken moet worden bij de beslissing van Aaron en David, want die heeft zonder twijfel ook invloed op hun co-ouderschap.
De vastberadenheid van Aaron drijft een wig tussen hem en David. Zullen ze het ooit eens geraken? Levi probeert Freya te vergeten, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan aangezien ze nog steeds in Erinsborough vertoeft. Terwijl Terese besloten heeft om een nieuwe start te maken, gaat het van kwaad naar erger met Paul.
Levi wordt onder schot gehouden door een onbekende man die duidelijk heel paranoïde is. Hij blijkt niet voor rede vatbaar. Glen probeert Terese af te leiden van haar zorgen en nodigt haar uit voor een spelletje paintball. Zara houdt haar onschuld staande, maar niemand lijkt haar te geloven en het nieuws over haar problematische gedrag verspreidt zich als een lopend vuurtje door Erinsborough.
Amy is ten einde raad en besluit Zara terug te sturen naar Cairns. Ondanks alle problemen die ze al veroorzaakt heeft, blijft Levi erg verknocht aan Freya. Iedereen raadt hem aan om haar uit zijn hoofd te zetten, maar dat lijkt hem maar niet te lukken. Wordt hij opnieuw meegezogen in haar mysterieuze zoektocht naar Gareth?
Leo wordt nog steeds verscheurd door tegenstrijdige gevoelens: moet hij zijn hart volgen of zijn verstand? Hij weet dat David en Aaron fantastische ouders zullen zijn voor Abigail, maar hij lijkt haar maar niet los te kunnen laten. Om hem te helpen organiseert Chloe een uitje met Roxy en Kyle. Levi heeft intussen zijn keuze gemaakt en wil Freya helpen in haar zoektocht naar Gareth.
De gezondheid van Paul gaat zienderogen achteruit, maar iedereen gaat ervan uit dat hij doet alsof om de aandacht van Terese te trekken. Leo neemt een definitieve beslissing wat betreft Abigail.
Freya en Levi trekken naar de South Melbourne Market nadat ze een tip kregen over waar Gareth zich mogelijks bevindt. Het spoor leidt hen naar enkele louche drugdealers, maar loopt uiteindelijk dood. Paul wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat Glen hem bewusteloos aantrof.
Chloe gebruikt haar feest om de lucht te klaren met Aaron en hem aan te sporen het goed te maken met David. Maar nog voor hij iets kan ondernemen, ontdekt Aaron dat David zijn hart heeft zitten luchten bij zijn vriend Dean. Hij is woedend. Roxy haalt opgelucht adem wanneer Levi een grote zaak toebedeeld krijgt op het werk waardoor hij geen tijd meer heeft om Freya te helpen.
Terese is wantrouwig wanneer Glen gematigd enthousiast reageert op het winnen van de reis. Hij trommelt iedereen op om hem te vergezellen, maar desondanks krijgt Terese het gevoel dat er iets aan de hand is. Paul herstelt goed, maar voelt zich eenzaam en in de steek gelaten. Harlow wil hem opbeuren en vraagt David om langs te komen. Zara zit in zak en as na een confrontatie met Mackenzie en Hendrix, en ook het verraad van Sadie en Aubrey hakt er diep in bij haar.
Er is brand uitgebroken op Erinsborough High en het vuur verspreidt zich razendsnel. Terwijl Susan de evacuatie in goede banen probeert te leiden, zet Jane haar leven op het spel om een vermiste leerling op te sporen. Zara en Mackenzie zitten in de val. Hendrix waagt een poging om Mackenzie te redden.
Zara schreeuwt haar onschuld uit en smeekt Sadie om de waarheid te vertellen, maar zij voelt de druk van Aubrey om te zwijgen. Zara wordt gearresteerd. Roxy en Kyle denken na over het starten van een gezin. David loopt nog steeds op eieren in de buurt van Aaron. Hij stelt voor om tijd te maken voor wat qualitytime, maar Aaron is er duidelijk nog niet klaar voor om hem te vergeven.
Amy en Toadie vinden een verontrustende boodschap van Zara en trommelen iedereen op om haar zo snel mogelijk te vinden. Een achterdochtige Aaron eist dat David grenzen stelt in zijn vriendschap met Dean en hem niet langer in vertrouwen neemt als het over hun relatie gaat. De stress van hun ruzie drijft David echter opnieuw zover dat hij zijn hart lucht bij Dean.
David is razend op Aaron na zijn aanval op Dean. Een gesprek brengt jammer genoeg weinig soelaas en Aaron blijft achterdochtig over de groeiende vriendschap tussen David en zijn collega. Levi concentreert zich opnieuw op het vinden van Gareth. Het valt hem echter op dat Freya zich anders gedraagt. Trapt Levi opnieuw in dezelfde val?
Nadat Levi een tip heeft ontvangen, slagen Ned en Harlow erin om Gareth op te sporen. Roxy is enthousiast over de aankomende meeting over Montana Marcel's Fashion Week, maar wanneer Terese haar voorstelt om zich tot het team te vervoegen, slaat ze het aanbod af. Kyle vreest dat hij hiervoor verantwoordelijk is. Paul ontdekt dat de advocaat van Terese het gemunt heeft op zijn vermogen.
Levi weigert te geloven dat Freya een stalker is. Zij merkt intussen op dat ze in de gaten wordt gehouden door Ned en Harlow. David is overstuur door alle problemen in zijn huwelijk. Dean besluit dat het tijd is om zijn slag te slaan. Amy en Zara vinden elkaar langzaamaan terug. Zal ook Toadie de lucht kunnen klaren met Zara?
Nicolette geniet met volle teugen van haar romance met Kiri. Freya is kwaad op Levi wanneer hij haar opbiecht dat Ned en Harlow met Gareth gesproken hebben. Dat hij bovendien twijfelt aan het feit of ze al dan niet een stalker is, kwetst haar en ze besluit afstand te nemen. Levi weet niet meer wie of wat hij moet geloven.
Iedereen gaat op zoek naar Levi en Freya nadat er geweerschoten weerklonken. Freya komt oog in oog te staan met Gareth. Wat heeft hij met Levi gedaan?
David heeft het moeilijk na de dood van Gareth. Zal hij met zichzelf kunnen leven? Aaron herstelt in het ziekenhuis. Zijn toestand lijkt stabiel, tot ze plots helemaal omkeert. Iedereen wacht gespannen af terwijl hij met spoed geopereerd wordt. Amy is nog steeds in shock door wat ze gezien heeft. Ze wil er met Ned over praten, maar hij en Harlow zijn nog steeds niet teruggekeerd. Waar zijn ze?
Ned en Harlow lopen verloren in de wildernis. Ze moeten op zoek naar een schuilplaats. Kyle en Roxy keren intussen terug van hun romantische lunch die Hendrix en Mackenzie hadden georganiseerd. Amy maakt zich intussen ernstig zorgen om Ned en vraagt Toadie om mee naar hem te gaan zoeken.
Jane twijfelt wanneer de oma van Shannon haar om hulp vraagt voor haar kleindochter. Een verrassend volwassen Zara moedigt haar aan om te helpen. Ned staat voor een dilemma en hij besluit Kyle in vertrouwen te nemen over wat er gebeurd is met Harlow.
Ondanks hun kus twijfelt Ned of hij wel samen wil zijn met Amy. Tot ze hem onverwacht verrast en zo zijn gevoelens voor haar weer weet aan te wakkeren. Harlow probeert nog op hem in te praten, maar zonder succes. David wordt achtervolgd door herinneringen aan Gareth. Tot overmaat van ramp dringt Dean er bij hem op aan om Aaron te vertellen over hun kus.
David is woest dat Dean Aaron heeft verteld over hun kus en gaat de confrontatie met hem aan. Hij heeft nu geen andere keuze dan Deans ongepaste gedrag te rapporteren. Glen zit nog steeds met zijn gedachten bij Kiri en hij bekent aan een geschokte Terese dat ze zijn dochter is.
Glen is opgelucht wanneer blijkt dat Kiri in Erinsborough is voor Nicolette en niet voor hem. Al lijkt hij haar wel overal tegen te komen. Hij krijgt stress wanneer hij opvangt dat ze misschien definitief naar Erinsborough wil verhuizen. Terese is opgelucht wanneer ze alsnog een afspraak te pakken krijgt met de assistent van Montana Marcel, en dat blijkt Mick Allsop te zijn.
Kiri confronteert Nicolette met haar verleden. Zij is woest wanneer ze ontdekt dat Glen haar op de hoogte heeft gebracht. Roxy voelt zich goed en is vastberaden om zo snel mogelijk zwanger te geraken. Het doet Amy mijmeren over haar eigen zwangerschappen. Ned vraagt Harlow op de man af of ze voor hem naar Engeland vlucht?
Zijn geweten speelt David parten. Freya dringt er bij hem op aan om bij hun verhaal te blijven, maar David wordt verlamd door schuldgevoelens. Kyle komt intussen dichter en dichter bij de waarheid. Ned is in de war na de bekentenis van Amy dat ze nog een baby wil. Staan ze wel op één lijn wat de toekomst betreft?
Nadat ze het rapport van de lijkschouwer heeft gelezen, houdt Emma, de ex-vriendin van Gareth, Freya en David verantwoordelijk voor de dood van Gareth. Ze weigert te geloven dat ze hem niet konden redden. Terese en Chloe gaan aan de slag met de tips van Mick om indruk te maken op Montana Marcel.
David kan de spanning niet langer aan en biecht alles op aan Aaron. In een wanhopige poging om Fashion Week alsnog te redden, stuurt Terese Leo naar de villa van Montana Marcel. Zal hij haar kunnen overtuigen?
Leo is compleet in shock na het voorstel van Montana en vraagt bedenktijd. Hij besluit Glen in vertrouwen te nemen. Wanneer Leo vervolgens terugkeert naar Montana, licht Glen Terese en Chloe in. Harlow arriveert in Londen en blijft de oproepen van Ned negeren. Harriet heeft slecht nieuws voor Harlow. Amy vraagt zich intussen af waarom Ned zo slechtgezind is.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.