Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Patty Brard en Gordon wagen zich wereldwijd aan de meest bizarre en bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen.

Afleveringen

5 afleveringen

2. Japan

Het duo reist af naar Japan. Ze laten zich onderdompelen in de Japanse gekheid en high-tech snufjes. Een potje gezamenlijk huilen, in een bak aarde van 80 graden liggen voor een enzymenbehandeling, je gezicht elektrocuteren of je laten inwikkelen in een doek om terug te keren naar de baarmoeder is hier namelijk de normaalste zaak van de wereld.

3. Thailand

Het duo strijkt neer in Thailand, waar ze geslagen worden voor een strakke huid, slakken op hun hoofd loslaten tegen rimpels en gemasseerd worden met vuur. Gordon heeft het zwaar deze reis, een stilte retraite bij de monniken komt dan ook als geroepen.

4. Taiwan

Het duo reist af naar Taiwan, waar ze worden gemasseerd met vlijmscherpe messen en ze een eeuwenoude Chinese schraaptechniek ondergaan waarbij alle ziektes worden verwijderd. Gordon krijgt gewichten aan zijn edele delen om zijn libido een boost te geven!

5. Oostenrijk

Het duo is in Oostenrijk, waar ze de heilzame werking van bijengif ondervinden en afzakken tot wel 2,5 km onder de grond voor een heilzame grot.

6. India

Het duo reist af naar India, waar ze flink onder handen worden genomen door traditionele krijgers. Ze beleven een ultiem moment van bezinning en Gordon toont een groot gebaar. Hoever gaan ze voor een stralende huid? Een glaasje koeienurine schijnt wonderen te doen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.