PAW Patrol

PAW Patrol

PAW Patrol is een avontuurlijke serie over een reddingsteam bestaande uit zeven heldhaftige puppy's: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma.

26 afleveringen

Kapitein Turbo zijn boot is vastgelopen tegen een rots. Ryder en de Paw Patrol redden de boot. - Er komt een sneeuwstorm aan maar er moet nog veel fruit worden geplukt op de boerderij van boerin Yumi. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.
Er komen zeeschildpadjes uit, maar die moeten de weg oversteken om de zee te bereiken. De Paw Patrol komt ze redden. - Er is een babywalvis aangespoeld. De Paw Patrol moet er voor zorgen dat de walvis weer met zijn moeder herenigd kan worden.
Een katje drijft op een speelgoedbootje richting de zee! Gelukkig zien Rubble en Chase het en kan de Paw Patrol het katje redden. - Door stenen op het spoor staat er een trein vast op een brug. Er is haast bij want de brug is beschadigd.
Het nieuwe dansspel 'Pup Pup Boogie' is onderweg op de trein. Maar door een ontspoorde treinwagon is de rails verbogen. - Het is erg mistig. Het licht van de vuurtoren is uitgevallen en er komt ook een cruiseschip langs. Paw Patrol bedenkt een plan!
Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. - Paw Patrol moet burgemeester Goodway helpen bij de jaarlijkse ballonnenrace.
De pups willen gaan snowboarden op de berg, maar Alex komt in de problemen. Paw Patrol redden hem. - De pups vinden voetafdrukken in de sneeuw, die van een sneeuwmonster lijken. Als ze het 'monster' vinden, blijkt het toch anders te zijn!
Het circus verlaat de stad, maar olifant Ellie ontsnapt. De Paw Patrol vindt haar en brengt haar terug. - Chickaletta is verdwenen. Ryder en de Paw Patrol gaan op zoek en brengen haar terug naar burgemeester Goodway.
Alex heeft een super-driewieler gemaakt van oude spullen uit het restaurant van Meneer Porter. Helaas valt het bouwsel bij de eerste testrit al uit elkaar. - Marshall is aan het trainen om het record van snelste brandweerpup ooit te verbreken.
Meneer Porter rijdt in zijn busje vol lekkers voor de pups de berg op, maar de weg is heel glad en het busje glijdt helemaal naar beneden. - Katie en Cali zitten vast in een kapotte stoeltjeslift. Het is aan Ryder en de pups om ze er uit te halen.
Het is halloween en Kapitein Turbot geeft een halloweenfeestje op een spookschip. Plotseling vaart het schip uit zichzelf weg, er zijn enge geluiden en de zeilen worden uit zichzelf gehesen.
De Kerstman is neergestort met z'n slee en de magische kerstste. De Paw Patrol helpt de slee uit te graven, de ster terug te vinden en de rendieren te vangen. Ze ontmoeten de kerstman en Kerst kan gewoon weer doorgaan.
Als Goodway Rubble complimenteert, zien we in een terugblik hoe een pup Jake uit een lawine hielp en lid werd van de Paw Patrol. - Wally de Walrus komt diep onder water vast te zitten in een oud visnet. Ryder en de Paw Patrol komen hem redden.
Als de wortelen van Yumi verdwijnen, roept zij de hulp in van Ryder an Paw Patrol. Ze ontdekken dat konijnen tunnels graven onder haar tuin. - Katie laat een van de pup mee doen aan een wedstrijd, maar dan roept Goodway de hulp in.
Een tanker lekt olie in de baai en een babywalvis is door de olievlek gezwommen. - Het is over-over-over-overgrootvader-Grover-dag en ter ere daarvan is zijn standbeeld weggebracht voor een schoonmaakbeurt.
Tijdens 'n cowboyfeest ontsnappen er 'n paar koeien uit 'n veewagon. De Paw Patroll moet de koeien terugdrijven naar 't station. - Wanneer hun vriend Alex besluit dat hij lid wil worden van de Paw Patroll, mag hij mee voor een noodgeval.
Alex raakt zijn rugzak kwijt op zijn eerste schooldag! Ryder en de Paw Patroll helpen hem met zoeken. - Chase is vandaag jarig en de pups plannen een suprise party. Alleen door de storm valt de stroom uit. De Paw Patrol moeten het probleem oplossen.
Het is een warme dag en de pups gaan naar het waterpark, maar het zwembad is leeg! Ryder en de Paw Patrol moeten snel verkoeling zoeken. - Wanneer de dieren niet komen opdagen aan de start van het circus, moeten Ryder en de Paw Patrol helpen.
De jaarlijkse paaseieren speurtocht is weer aan de gang en de pups helpen de burgemeester met het eieren versieren. De zoektocht naar een heel speciaal ei leidt Ryder en Paw Patrol naar een spannend avontuur.
Rubble doet alsof hij een super pup is maar raakt daardoor in de problemen. Ryder en de Paw Patrol moeten Rubble helpen! - Wanneer Ryder's robot pup op hol slaat veroorzaakt hij chaos in het stadje. Paw Patrol en Ryder moeten hem vinden.
Een aap is ontsnapt uit zijn kooi van een trein. Ryder en de Paw Patrol raken in een achtervolging door heel de stad. - Ryder en de Paw Patrol redden een baby uil en brengen hem terug naar zijn moeder.
De Paw Patrol rukt uit om een verdwaald vleermuisje terug naar huis te brengen. - Chase moet naar de tandarts omdat een van zijn tanden los zit, maar hij durft niet.
Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. - Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.
Rubble valt in slaap onder de boom bij boer Yumi wanneer er een groot probleem ontstaat. Reus Alex. - Wanneer Turbot een foto wil maken van een zeldzame vogel, duikt zijn Franse neef op en besluit hem te helpen.
Burgemeester Goodway en Alex gaan met een boot het water op om de baby walvis beter te kunnen zien. Maar dan komt er een storm aan en moeten de pups hun redden. - Ryder ontdekt dat Gary vast zit op een klif, maar raakt zelf ook in de problemen.
De jaarlijkse Grote Puprace is weer aan de gang en de pups kunnen tegen elkaar racen om te kijken wie de snelste pup is. - Meneer Porter doet mee aan de jaarlijkse Hoogste en Lekkerste Taarten wedstrijd. Ryder en de pups helpen hem daarmee.
Kapitein Turbot belandt per ongeluk in een grot, die de vroegere schuilplaats blijkt te zijn van een piraat. Wanneer de pups hem redden, vinden ze een deel van een schatkaart.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.