Plop & Felle

Plop & Felle

Felle is het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop. Zij gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Dansen

Felle gaat naar de kabouterdisco. Ze wil graag haar nieuwe dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom Plop. Wanneer ze haar moves toont, vindt Plop het maar een rare dans.

2. Sportief

Plop ruimt de melkherberg op, wanneer Felle binnenkomt met een rugbybal. Wanneer ze Plop toont hoe je rugby moet spelen, zegt hij dat ze voorzichtig moet zijn. Hij heeft namelijk al wat meegemaakt toen Klus eens langskwam met een voetbal.

3. Klussen

"De deur van Plop is kapot, en dat zal Felle geweten hebben: ze botst er met volle snelheid tegenop! Plop zegt dat hij ze zal maken, maar Felle stelt voor om de hulp van Klus in te roepen. Dat ziet Plop niet zitten, en hij vertelt waarom.

4. Spelletjes

Plop en Felle spelen samen verstoppertje. Plop probeert zich onder tafel te verstoppen, maar Felle heeft hem snel gezien. Felle vraagt zich af of Plop nog andere spelletjes met zijn vrienden speelt, en daar kan Plop heel wat over vertellen.

5. Schoonmaken

Felle vlucht van thuis omdat ze schoonmaaktaakjes heeft gekregen, en daar heeft ze geen zin in. Ze droomt hardop over een machine die al die taakjes zou kunnen uitvoeren, en daar heeft Plop een goed verhaal over.

6. Muziek

Felle heeft gedroomd dat ze de beste kabouterdrumster van het dorp was, en wil nu ook leren drummen. Ze verrast Plop met een optreden in de melkherberg. Plop vertelt een verhaal over Klus, die ook drummer wou worden.

7. Eten

Felle komt op bezoek bij Plop, en heeft een reuzehonger omdat ze vergat te ontbijten. Plop schotelt haar plopkoekjes voor. Felle vindt de koekjes overheerlijk, en vraagt zich af of er iemand is die de koeken even lekker kan bakken als Plop.

8. Griezelen

Plop heeft zich verkleed als spook om Felle bang te maken, maar die reageert helemaal niet zoals hij dacht. Felle weet zich te verzetten en is niet bang van spoken. Plop vertelt over die keer dat hij oog in oog met een spook stond.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.