Rainbow Remco

Rainbow Remco

2023. Om de schouders van Remco Evenepoel hangt de iconische regenboogtrui. In zijn wiel hangt dan weer de al even iconische Average Rob. Die ontdekt wat het vergt van een renner om steeds weer als eerste over de meet te komen. Of te falen voor het oog van een wereldpubliek.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Proloog

Average Rob zit dit jaar in het wiel van wereldkampioen Remco Evenepoel. Remco mikt op het podium van de Ronde van Italië, maar een donderslag bij roze hemel zorgt voor een abrupt einde van deze droom. Dit zijn Remco's laatste 24 uur in de Giro.
Rob ontmoet Remco tijdens zijn belangrijkste wedstrijd van het voorjaar: Luik-Bastenaken-Luik. Die koers vormt een monumentaal intermezzo tussen Remco's maandenlange trainingsstages, waar hij zich voorbereidt op de volgende grote doelen van het jaar.
Remco start als een raket in de Giro d'Italia. Rob zakt af naar het roze circus om te beleven hoe hobbelig de weg naar rondewinst is voor een renner en zijn ploeg.
Remco hongert op revanche na zijn gedwongen exit uit de Ronde van Italië. Rob ziet hoe hij trap voor trap toewerkt naar zijn wereldkampioenschap. Lukt het hem om de mooiste trui uit het peloton opnieuw te bemachtigen of is het rijk uit?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.