Road Wars

Road Wars

Britse realityreeks (2009) waarin drie eliteteams van de verkeerspolitie van Devon en Cornwall worden gevolgd

Afleveringen

9 afleveringen

Op de M5 achtervolgen Mike en Chris een drugsdealer die wanhopig probeert om de politie van zich af te schudden. In Exeter zitten hondengeleider Daryl en zijn Duitse herder Murphy enkele jongens op de hielen die zijn weggevlucht na een ongeluk met hun gestolen auto.
Hondengeleider Steve en zijn Duitse herder Razor worden opgeroepen ter ondersteuning van enkele collega's uit Exeter die een gewelddadige jongeman maar niet onder controle krijgen. Agent Mike krijgt een hele resem excuses te horen van een onverzekerde bestuurder.

Aflevering 3

Hondengeleider Daryl wordt opgeroepen voor een caféruzie in het centrum van Exeter, terwijl een ander team al hun vaardigheden naar boven moet halen om een motorrijder die houdt van extreme snelheid, een halt toe te roepen.

Aflevering 4

Agenten met tasers, de politiehelikopter en hondengeleider Darryl worden opgetrommeld voor het opsporen van een motordief. In Plymouth zetten agenten hun krachtigste politiewagens in om de bestuurder van een Mercedes aan te houden die een grote hoeveelheid cocaïne bij zich heeft.

Aflevering 5

In Tiverton heeft hondengeleider Gareth de handen meer dan vol met enkele Poolse jongemannen die te diep in het glas hebben gekeken. In Torquay maakt het achtkoppige team van de Tactical Aid Group jacht op drugs.

Aflevering 6

Roger en Giles van de Road Crime Unit zitten een snelheidsduivel op de hielen die niet meteen van plan lijkt om voor hen op de rem te gaan staan. In Exmouth houdt de Tactical Aid Group een oogje in het zeil tijdens oudejaarsavond.

Aflevering 7

Hondengeleider Steve krijgt het aan de stok met een dronken jongeman die zich agressief gedraagt. Giles en Roger van de Road Crime Unit houden een chauffeur tegen die een gevaarlijke lading vervoert. De Tactical Aid Group valt het huis van een vermoedelijke drugsdealer binnen.

Aflevering 8

Agent Lee moet ingrijpen wanneer er in een kebabzaak een vechtpartij uitbreekt. Hondengeleider Gareth en politiehond Finn worden opgeroepen om een man op te sporen die beschuldigd wordt van aanranding. In een 4x4 die bewaakt wordt door een rottweiler vindt Gareth bovendien twee luchtdrukgeweren.

Aflevering 9

In Torquay voert de Tactical Aid Group een arrestatiebevel uit, maar een gepantserde deur maakt het hen allesbehalve gemakkelijk. In Exeter heeft hondengeleider Colin de handen meer dan vol met een dronken jongeman die een autoruit met de blote vuist heeft ingeslagen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.