RuPaul's Drag Race UK

RuPaul's Drag Race UK

Britse realityshow waarin de Amerikaanse dragqueen RuPaul op zoek gaat naar de beste dragqueen van het Verenigd Koninkrijk.

Afleveringen

8 afleveringen

De queens ontmoeten elkaar voor het eerst, waarna RuPaul ze verrast met een bizarre eerste fotoshootuitdaging. Daarna presenteren ze twee koninklijke looks op de Drag Race-catwalk.
De queens krijgen de opdracht om hun acteertalent te demonstreren in de nieuwe kostuumdramareeks 'Downton Draggy'. Juryleden van dienst zijn 'Game of Thrones'-ster Maisie Williams, Michelle Visage en Graham Norton.
RuPaul test de knutselkwaliteiten van de queens wanneer ze spectaculaire outfits moeten creëren van troep die ze hebben gevonden op rommelmarkten.
De queens nemen deel aan de legendarische 'Snatch Game' waar ze hun imitaties van sterren ten beste moeten geven in een tv-spelshow. Speciale gasten: Lorraine Kelly en Stacey Dooley.
De overgebleven queens vormen twee teams voor een strijd tussen de meidenbands. Met hulp van Grammy-genomineerd zanger en producent MNEK nemen de twee nieuwe meidenbands elk hun eigen versie van hetzelfde nummer op en voeren dat daarna op.
Het reclametalent van de queens wordt op de proef gesteld in de ultieme marketingopdracht: zichzelf verkopen.
De spanningen en de emoties lopen hoog op wanneer de vier overblijvende queens de opdracht krijgen om enkele familieleden een speciale 'drag makeover' te geven. BAFTA-winnares Michaela Coel vergezelt Michelle Visage en Alan Carr in de jury.
Michelle Visage, Alan Carr, Graham Norton en alle weggestuurde queens keren terug. De finalisten gaan nog één keer de catwalk op voordat RuPaul de uiteindelijke winnaar van het seizoen uitroept.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.