RuPaul's Drag Race

RuPaul's Drag Race

Talentenjacht waarin RuPaul, 's werelds beroemdste travestiet, optreedt als gastheer, mentor en jurylid voor de dragqueens die strijden voor bekendheid.

Afleveringen

14 afleveringen

De première van seizoen tien. Christina Aguilera en Ru's favoriete queens van de afgelopen jaren keren terug om de nieuwe 14 queens te beoordelen.
Ru daagt de queens uit om een muzikaal optreden te geven op basis van medicijnreclames op de televisie. De jury wordt deze week bijgestaan door zangeres Halsey en actrice en schrijfster Padma Lakshmi.
De overgebleven queens moeten een reclamespotje bedenken voor krankzinnige nieuwe datingapps. De gastjuryleden zijn rockicoon Courtney Love en acteur Nico Tortorella uit de hitserie Younger.
Ru daagt de queens uit om een klimaatneutrale look te ontwerpen voor het allerlaatste bal ooit! De jury wordt deze week geholpen door actrices Tisha Campbell en Logan Browning.
De queens moeten hun improvisatietalent laten zien in de sexy talkshow Bossy Rossy, gepresenteerd door komiek en jurylid Ross Mathews. Gastjuyrleden: Carrie Preston en Shania Twain.
Deze week moeten de queens hun eigen Drag Con-symposium organiseren. Gastjuryleden: Emily V. Gordon en Kumail Nanjiani.
Het is zover! De queens mogen eindelijk hun komische improvisatietalent laten zien in het legendarische spelprogramma Snatch Game.
De queens brengen een eerbetoon aan een van de grootste sterren aller tijden in Cher: The Unauthorized Rusical. Gastjuryleden: Billy Eichner en Andrew Rannells.
De queens krijgen een rol in de nieuwe hitserie 'Breastworld'. Broad City-sterren Ilana Glazer en Abbi Jacobson zijn de gastjuryleden; Randy Rainbow en Stephen Colbert zijn te gast.
Tijd voor make-overs! Deze week moeten de zes overgebleven kandidaten de grootste sterren van social media omtoveren in prachtige queens met een sterke familiegelijkenis. Gastjuryleden: Miles Heizer ('13 Reasons Why') en Lizzo.
De queens moeten twee personages neerzetten op de catwalk: hun beste zelf en hun kwaadaardige tweelingzus. Lena Dunham ('Girls') en zangeres Ashanti zijn de gastjuryleden, Cheyenne Jackson ('American Horror Story') is te gast.
De queens moeten een couplet schrijven en laten horen in een opvoering van RuPauls hitsingle 'American' en ze komen langs in RuPauls podcast met Michelle Visage. Choreograaf Todrick Hall, sterstylist Carson Kressley en Ross Matthews vormen de jury.
Een week voor de finale bespreken de deelnemers de foutste momenten van het seizoen. Juryleden: Michelle Visage, Carson Kressley en Ross Mathews.
In een playbackronde zullen de laatste vier queens alles op alles moeten zetten om RuPaul ervan te overtuigen dat zij het verdienen om America's Next Drag Superstar te worden. Gastjurylid: Jeffrey Bowyer-Chapman.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.