Sinterklaaskapoentjes

Sinterklaaskapoentjes

Joyce, Marie en James bereiden ons voor op de komst van Sinterklaas. Daarvoor krijgen ze de hulp van Piet, die het erg druk heeft met de pakjesplanning en soms wat paniek zaait! Joyce knutselt erop los, Marie leeft zich uit in de keuken en James filosofeert samen met een groep kinderen over Sinterklaas en zijn ijverige Pieten. Als afsluiter zingen ze allemaal samen een leuke Sintmedley!

Afleveringen

3 afleveringen

Piet verzamelt alle brieven voor Sinterklaas én knutselt zelf nog een Sintbrief met de kinderen. Marie maakt met haar hulpchefs échte Sinterklaasmarsepein en James vraagt zich af hij niet nog wat meer moet vragen, aan Sinterklaas.
Vandaag staat alles in het teken van het lievelingsfruit van Piet: mandarijntjes. Marie maakt er een smoothie mee, Piet knutselt mandarijnpietjes en James vraagt zich af of de Sint nog wat anders eet dan chocolade en mandarijntjes.
Piet maakt poetsen leuk met zijn zelfgemaakt stokpoetspaardje, Marie maakt met haar kleine hulpchefs bladerdeegstafjes met extra veel kaas en James vraagt zich af of de Sint nog meer huisdieren heeft naast zijn paard.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.