Snowpiercer

Snowpiercer

Futuristische thrillerserie waarin de wereld veranderd is in een bevroren woestenij en de overlevenden non-stop de aarde rondreizen aan boord van een trein.

Afleveringen

5 afleveringen

Layton gebruikt zijn nieuwe functie als treindetective om tijdens het moordonderzoek ook informatie te verzamelen voor de aankomende revolutie. Melanie krijgt af te rekenen met een dreigend tekort aan grondstoffen.
Om de onrust onder de passagiers te temperen, organiseert Melanie een gevechtsavond. De winnaar krijgt een upgrade naar tweede klasse, maar het gevecht loopt uit de hand en er breken rellen uit. Layton graaft in het verleden van Sean en ontdekt dat hij onderzoek deed naar de drug Kronole. Met de hulp van Zarah regelt Layton vervolgens een afspraak met hoofdconciërge Terrence.
De jacht op de moordenaar wordt opgevoerd nadat hij Nikki om het leven heeft gebracht. Layton ontdekt zijn identiteit, maar vreest dat de man bescherming krijgt van de eersteklassers.
Till verhuist naar tweede klasse nadat zij en Jinju zijn getrouwd. Het proces tegen LJ gaat van start en dat leidt tot een verrassende onthulling. Josie roept de hulp in van Terrence om Layton te vinden.
Layton wordt door Josie tot bij dr. Pelton gebracht. Een kortsluiting zorgt voor ernstige schade waardoor de trein dreigt te ontsporen. Oz chanteert Till om zo vrij spel te krijgen, maar na de bijna-doodervaring weigert Till zijn eisen verder in te willigen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.