Stacey Dooley Sleeps Over

Stacey Dooley Sleeps Over

Afleveringen

6 afleveringen

Stacey bezoekt de familie Arkwright in haar prachtige vroeg 19e-eeuwse landhuis Hatton House op het platteland van Warwickshire. Johnnie Arkwright stamt af van Sir Richard Arkwright, die rijk werd door de eerste fabriek van de industriële revolutie te openen. Stacey vergelijkt haar standpunten op het gebied van oud geld, de jacht en privéonderwijs met die van hen.
In Shepherd's Bush in Londen gaat Stacey op bezoek bij het echtpaar Thomas en Cathy en hun zoon Stanley (7). Cathy en Thomas hebben een open relatie en doen aan polyamorie. Ze delen hun huis met de aantrekkelijke Australische Nicole, die het derde wiel aan hun huwelijkswagen is.
Stacey gaat een weekendje logeren bij de familie Saccone Joly, een van de populairste YouTube-gezinnen van Groot-Brittannië (met bijna twee miljoen abonnees). Ze hebben vier kinderen, die al sinds hun geboorte gevolgd worden en van wie er iedere 48 uur een video online verschijnt.
Stacey gaat naar Preston om tijd door te brengen met een koppel dat hun zoon Kyle steunt om zijn amateurcarrière als MMA-kooivechter van de grond te krijgen. Kyle is nu veertien en krijgt thuis les, zodat hij zich kan focussen op het vechten. Dit weekend gaat Stacey met Kyle mee naar een groot kooivechttoernooi, waar heel veel publiek op afkomt.
In Brighton verblijft Stacey bij Matt en Adele en hun drie kinderen, Ulysses, Ostara en Kai. Volgens Matt en Adele hebben kinderen geen regels nodig en moet je hen de vrijheid geven om zichzelf te ontwikkelen. Ze slapen samen in twee bedden in één slaapkamer, de kinderen gaan niet naar school, er zijn geen vaste eet- en bedtijden en Adele is tegen vaccinaties.
De familie Preston is lid van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, ook wel bekend als de mormonen. Adam (17) overweegt om twee jaar als missionaris aan de slag te gaan. Dat betekent dat hij het woord gaat verspreiden op de plek waar de kerk hem naartoe stuurt. Dat kan overal ter wereld zijn. Stacey bezoekt het gezin wanneer Adam voor deze levensbepalende keuze staat.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.