Stargate SG-1

Stargate SG-1

'Stargate SG-1' gaat verder waar de succesvolle 'Stargate'-film uit 1994 eindigde en groeide uit tot een klassieker in het genre. Met behulp van de Stargate worden militaire teams er in het grootste geheim op uitgestuurd om het heelal te verkennen.

Afleveringen

9 afleveringen

1. Small Victories

O'Neil en zijn team zijn zonder kleerscheuren kunnen ontsnappen uit de greep van de robotische insecten die Thors leven in gedrang brachten.

2. The Other Side

Voor het eerst in de geschiedenis probeert een andere planeet de Amerikaanse Stargate te contacteren. Sam ontdekt dat het om een noodsignaal gaat.

3. Upgrades

Het SG1-team krijgt Anice op bezoek, een Tok'ra-wetenschapper. De vrouw heeft voorwerpen ontdekt die ooit toebehoorden aan een stam die ouder en sterker was dan de Goa'ulds.

4. Crossroads

Shanok wordt door Bra'tac naar de aarde gezonden om generaal Hammond en zijn medewerkers te overtuigen haar zo snel mogelijk naar de Tok'ra te brengen omdat ze over informatie beschikt die de Goa'ulds kan vernietigen.

5. Divide and Conquer

Wanneer de leden van het SG1-team een vergadering hebben met de leden van de Hoge Tok'ra Raad en Martouf om een verdrag af te sluiten met de aardbewoners, valt majoor Graham de Tok'ra totaal onverwacht aan.

6. Window of Opportunity

Het SG1-team gaat op een planeet een nieuwe vorm van solaire energie onderzoeken.

7. Watergate

Het SG1-team kan niet naar een andere planeet vertrekken omdat de Stargate defect is. Bovendien zitten alle SG-teams die reeds op missie zijn vast omdat ze de code om huiswaarts te keren niet meer kunnen invoeren.

8. The First Ones

Wanneer Daniel en een collega-archeoloog van het SGC-team opgravingen doen op de planeet 888 hopen ze heel wat informatie te vergaren over het ontstaan van de Goa'ulds. Maar plots worden ze aangevallen door een onbekend wezen dat Daniel doorheen de bossen meesleept.

9. Scorched Earth

Het SG1-team heeft voor het volk van Enkerra een nieuwe planeet gevonden waarop ze kunnen verblijven en een eigen beschaving uitbouwen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.