Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

In deze hitserie uit de jaren 70 struinen de eigenzinnige politierechercheurs Dave Starsky en Ken 'Hutch' Hutchinson de straten van het zonovergoten Californië af in hun rood-witte Gran Torino, op zoek naar criminelen.

Afleveringen

23 afleveringen

0. Pilot

Starsky en Hutch onderzoeken de moord op een man en een vrouw. Al gauw wordt duidelijk dat de daders zich vergist hebben en dat niet zij, maar Starsky en Hutch het doelwit waren.

1. Savage Sunday

Enkele kruimeldieven stelen een wagen die ze vervolgens gebruiken om overvallen te plegen, niet wetende dat er zich explosieven in de koffer bevinden. Starsky en Hutch voeren een race tegen de klok om de auto te lokaliseren, de boeven te vatten en ervoor te zorgen dat de bom niet ontploft.

2. Texas Longhorn

De vrouw van een autohandelaar wordt verkracht en vermoord door een stelletje drugsverslaafden. Starsky en Hutch starten een race tegen de klok, want de gekwelde weduwnaar wil het recht in eigen handen nemen.

3. Death Ride

Gangster Andrew Mello wil getuigen voor de Senaatscommissie, maar hij vreest voor het leven van zijn dochter Joanne. Mello weigert bijgevolg te praten tot zij in veiligheid is gebracht. Starsky en Hutch krijgen de opdracht om haar weg te brengen uit San Francisco, maar al gauw worden ze achternagezeten door meedogenloze huurmoordenaars.

4. Snowstorm

Om een aanklacht tegen zichzelf te vermijden, geeft Marty Crandall de politie een hint naar een gigantische hoeveelheid cocaïne. Starsky, Hutch en drie andere agenten doen een inval en nemen cocaïne ter waarde van drie miljoen dollar in beslag, maar al snel doet het gerucht de ronde dat ze cocaïne ter waarde van vier miljoen hebben meegenomen.

5. The Fix

Wanneer gangsterbaas Ben Forest ontdekt dat zijn ex-vriendin Jeannie Walden een relatie is begonnen met Hutch, stuurt hij één van zijn mannetjes op haar af. Hutch heeft haar echter ondergebracht op een veilige locatie, waarna Forest zijn woede op Hutch richt en huurling Monk de opdracht geeft om hem te ontvoeren.

6. Death Notice

Strippers Ginger en Sonja worden dood aangetroffen nadat ze een reeks doodsbedreigingen hadden ontvangen. De berichten werden telkens achtergelaten door een verlegen, kleine man. Hij wordt gearresteerd en geïdentificeerd als Anton Rusz. De man beweert echter dat hij de waarschuwingen stuurde omdat hij telefoongesprekken opving waarin de moorden werden gepland.

7. Pariah

Wanneer de dader van een gewapende overval wegrent en Starsky bedreigt, kan hij niet anders dan schieten. De jongeman overleeft het schot echter niet. Een ex-gedetineerde dreigt er vervolgens mee agenten om het leven te brengen tot Starsky ontslagen wordt.

8. Kill Huggy Bear

Nadat Dewey Hughes een snoepwinkel heeft overvallen, komt hij tot de ontdekking dat hij massaal veel geld heeft buitgemaakt.

9. The Bait

Cheryl Waite wordt gearresteerd terwijl ze een hoeveelheid heroïne op zak heeft. De politie stelt haar een deal voor: in ruil voor strafvermindering moet ze Starsky en Hutch helpen om een belangrijke drugsdealer te klissen. De twee agenten schaffen zich een nieuwe garderobe aan, rijden rond in een zilverkleurige Rolls Royce en gebruiken de knappe blonde Cheryl als lokaas.

10. Lady Blue

Drie maanden nadat ze haar relatie met Starsky verbroken heeft en uit het politiekorps is gestapt, wordt Helen Davisson dood aangetroffen. Onderzoek wijst uit dat ze haar toevlucht zocht in alcohol en slecht gezelschap in de ruige kroeg waar ze werkte. De korpschef vertelt echter dat Helen undercover werkte om bewijsmateriaal te verzamelen tegen een brutale bende juwelendieven.
C.J. Woodfield, een onverdraagzame miljonair met een beruchte racistische ingesteldheid, zorgt ervoor dat de voormalig politieagent Leo Moon uit de gevangenis kan ontsnappen. Het was Captain Dobey die de criminele activiteiten van Moon ontdekte en hem liet veroordelen. Woodfield wil Moon inschakelen als huurmoordenaar. Starsky en Hutch infiltreren in zijn organisatie.

12. Terror on the Docks

Nancy vraagt haar boezemvriend Hutch om haar te helpen bij de voorbereidingen van haar huwelijk. Binnenkort stapt ze namelijk in het huwelijksbootje met havenarbeider Billy Desmond. Nancy werkt als secretaresse voor het hoofd van de beveiling van de haven. Wat ze echter niet weet is dat haar verloofde haar gebruikt om informatie te vergaren die hij vervolgens gebruikt om diefstallen te plegen.

13. The Deadly Imposter

Een oude vriend van Starsky en Hutch daagt opnieuw op en vraagt hen om zijn ex-vrouw en zoon op te sporen. Ondertussen proberen ze ook de identiteit van een huurmoordenaar te achterhalen die werd ingehuurd om een getuige in een drugszaak uit te schakelen.

14. Shootout

Huurmoordenaars Tom en Joey hebben de opdracht gekregen om maffiabaas Vic Monte om het leven te brengen. Wanneer Starksy en Hutch zich op het moment van de aanslag ook in het Italiaanse restaurant van de maffiabaas bevinden, loopt de situatie volledig uit de hand.

15. The Hostages

Wanneer Tom Cole naar zijn werk vertrekt, wordt hij tegengehouden door een gewapende gangster. De misdadiger vertelt hem dat zijn hoogzwangere vrouw Ellie gedood zal worden, tenzij Cole al het geld dat hij tijdens zijn shift met zijn gepantserde wagen ophaalt aan de bende overhandigt.

16. Losing Streak

Vic Rankin, een aan lager wal geraakte muzikant, moet nog uitbetaald worden door de eigenaar van een nachtclub. Omdat hij zijn geld maar niet te pakken krijgt, besluit Rankin in te breken in het kantoor van de nachtclub. Hij neemt 2.000 dollar mee, niet wetende dat het gaat om vals geld. Wanneer de diefstal ontdekt wordt, willen de gangsters Rankin zo snel mogelijk terugvinden en uitschakelen.

17. Silence

Starsky en Hutch arresteren een doofstomme voor het stelen van snoep, maar de jongeman wordt gered door de priester van de instelling waar hij verblijft. Intussen is de politie op zoek naar de dader van een reeks inbraken. Vreemd genoeg wijst alles in de richting van de doofstomme jongen.

18. The Omaha Tiger

Twee concessiehouders en de manager van een worstelkampioen sterven onder verdachte omstandigheden. Hutch herinnert zich de beginselen van het worstelen nog uit zijn eigen verleden. Hij is vastberaden om de zaak tot op het bot uit te spitten. Zijn deskundigheid wordt tot het uiterste gedreven.

19. JoJo

Starsky en Hutch dwarsbomen een federale politie-inval, als ze één van de verdachten arresteren voor verkrachting. Zeer tegen de zin van de lokale politie, nemen de federale agenten de zaak in handen.

20. Running

Een dronken vrouw kan zichzelf redden van een aanvaller en wordt de enige, levende persoon die de beruchte moordenaar kan identificeren. Wetende dat de moordenaar zal terugkeren, dringen haar buren erop aan dat ze de politie inschakelt. Maar ze weigert.

21. A Coffin for Starsky

Starsky wordt in het midden van de nacht gewelddadig wakker gemaakt. Hij krijgt een vergif toegediend dat hem binnen de 24 uur zal doden.

22. The Bounty Hunter

Een man slaagt erin om te ontsnappen vooraleer hij in de gevangenis belandt. Starsky en Hutch hebben weinig tijd om de man terug te vinden.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.