Super High

Super High

David is een Fransman die in Los Angeles woont. Op een dag komt hij een dakloze man tegen die hem wiet aanbiedt. Hij neemt het aan en realiseert zich dat deze specifieke wiet kostbaar is: het geeft hem superkrachten. Snel deelt hij het met zijn twee vrienden Chopper en Faith. Maak kennis met het Super High-team...

Afleveringen

10 afleveringen

David wordt op een ochtend wakker en herinnert zich niet wat er is gebeurd. Uiteindelijk beseft hij dat een vreemde man hem wiet heeft gegeven en dat het hem behoorlijk zou kunnen hebben veranderd.
David heeft echt superkrachten vanwege de wiet die hij heeft gerookt. Eerst denken hij en zijn vrienden Chopper en Faith dat alleen hij het kan, maar dan ontdekken ze dat Chopper deze gave ook heeft, als hij rookt.
De drie vrienden realiseren zich dat nu David en Chopper hebben ontdekt wat hun superkracht is, Faith eindelijk de hare begint te krijgen. Ze gaan proberen er iets speciaals mee te doen.
David, Chopper en Faith willen misdaad bestrijden dankzij de superkrachten die ze bezitten. Ze gaan het voor de eerste keer proberen en zien hoe het is om gerechtigheid te laten geschieden.
De drie vrienden gaan een supermarkt binnen om eten te halen. Ze gebruiken hun superkrachten om een overval te voorkomen. Ondertussen is Henry nog steeds naar hen op zoek. Hij is vastbesloten hen te vinden.
Het Super High Team gaat naar wat een daklozencentrum lijkt te zijn. Maar al snel realiseren ze zich dat er iets vreemds aan de hand is op deze plek. Ze willen proberen te ontsnappen aan deze plek.
Het Super High Team moet een manier vinden om uit het nepdaklozencentrum te komen waarin ze zijn beland. Ondertussen probeert David een nieuwe superkracht uit: duplicatie. Aan de andere kant zoekt Henry nog steeds naar de groep, onder druk van bovenaf.
Het Super High Team gebruikt hun krachten om aandacht te trekken en om Henry te misleiden. Vervolgens gebruiken ze hun magische krachten om hem te laten praten en ontdekken ze verschrikkelijke dingen.
Bruce houdt David's moeder vast totdat hij besluit hem de kostbare wiet te geven. David gaat zijn moeder redden uit de val van zijn stiefvader.
David kan niet verdragen dat zijn stiefvader zijn moeder gevangenhoudt. Hij besluit deze situatie aan te pakken. Maar Bruce heeft ook gerookt en heeft nu ook superkrachten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.