The Calling

The Calling

Amerikaanse politieserie, gebaseerd op de romanreeks 'Avraham Avraham' van Dror Mishani, over een Joodse NYPD-rechercheur die zijn sterke religieuze overtuigingen in twijfel trekt wanneer een onderzoek een vreemde wending neemt.

Afleveringen

8 afleveringen

1. He's Gone

NYPD-inspecteur Avi Avraham moet samenwerken met nieuwkomer, detective Jane Harris, om de vermiste jongen Vincent op te sporen.

2. The Knowing

Avi en Janine zetten hun onderzoek naar de verdwijning van Vincent verder en ondervragen klasgenoten, buren en familieleden om meer te weten te komen over het leven van de jongen.

3. The Horror

Avi krijgt verrassende informatie in handen en kan eindelijk het gebouw doorzoeken waar Vincent en zijn ouders woonden. De ware intenties van Dania worden in twijfel getrokken.

4. The Break

Er komen enkele geheimen aan het licht waardoor het onderzoek van Avi en Janine in een stroomversnelling terechtkomt. Ze ontdekken waarom Vincent ontvoerd werd en arresteren een verdachte.

5. Shomer

Een kinderdagverblijf krijgt meerdere bedreigingen, waaronder een bommelding. Bovendien wordt de mama van twee kindjes die daar zijn ingeschreven vermist.

6. The Pursuers

De politie heeft intussen meerdere verdachten in het vizier voor de valse bommelding en de andere bedreigingen. De spanningen lopen hoog op.

7. The Hand of the Diligent

De politie rondt haar onderzoek naar de valse bommelding af en focust zich op de zaak van de vermiste vrouw. Janine maakt zich zorgen over het temperament van een collega.

8. Blameless and Upright

De zaak van de vermiste vrouw is opgelost. Avi's vriend, die over cruciale informatie beschikte, wordt dood aangetroffen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.