The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale

Verfilming van de gelijknamige bestseller en winnaar van 15 Emmy's. In een dystopische toekomst wordt een vrouw gedwongen om als concubine te leven onder een fundamentalistische theocratische dictatuur.

10 afleveringen

1. Offred

Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen die bekend staan als dienstmaagden in de onderdrukkende Republiek van Gilead, worstelt om te overleven als voortplantingssurrogaat voor een machtige commandant en zijn rancuneuze echtgenote.

2. Birth Day

Offred en haar mededienstmaagden helpen bij de bevalling van Janine, waardoor Offred wordt herinnerd aan de bevalling van haar eigen dochter. Offred komt dichterbij Ofglen, terwijl ze een geheime ontmoeting met de commandant vreest.

3. Late

Offred bezoekt Janines baby samen met Serena Joy en herinnert zich de vroegere dagen in Gilead voor de revolutie. Ofglen staat voor een moeilijke uitdaging.
Gestraft door Serena Joy begint Offred te ontrafelen en denkt ze na over haar tijd met Moira in het Red Center. Een complicatie bij de Ceremonie bedreigt Offred's verblijf bij de commandant en Serena Joy.

5. Faithful

Serena Joy doet een verrassend aanbod aan Offred. Offred herinnert zich het ongewone begin van haar relatie met haar echtgenoot.
Een Mexicaanse ambassadeur die Gilead bezoekt ondervraagt Offred over haar leven als dienstmaagd. Serena Joy denkt na over haar huwelijk en de rol die ze ooit speelde bij het ontstaan van Gilead.
Terugdenkend aan de verraderlijke ontsnappingspoging van haar familie, biedt een schokkende openbaring uit het leven vóór Gilead een nieuw perspectief op Offreds leven.

8. Jezebels

De commandant verrast Offred met een geheim avontuur in Gilead. Nicks bewogen verleden leidt tot zijn rekrutering door de Zonen van Jacob.

9. The Bridge

Offred begint aan een gevaarlijke missie voor het verzet. Janine verhuist naar een nieuwe post. Serena Joy vermoedt overspel van de commandant.

10. Night

Serena Joy gaat de confrontatie aan met Offred en de commandant. Offred worstelt met een ingewikkelde, levensveranderende openbaring. De dienstmaagden staan voor een meedogenloze keuze.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.