The Window

The Window

Jordan Burdett is een jonge voetbalbelofte die op de wishlist staat van vele internationale topclubs. Er ontstaat een oorlogje achter de schermen van de voetbalwereld rond het jeugdige talent.

Afleveringen

10 afleveringen

De 17-jarige voetballer Jordan Burdett maakt furore binnen de Engelse voetbalcompetitie. Wanneer het transferseizoen probeert zijn broer een groot contract te verzekeren voor Jordan, maar er zijn kapers op de kust.
De Engelse voetbalwereld zindert nog na door de aanrijding van Romulus en Danny Silver. Kieran is de hoofdverdachte voor de politie en probeert allerlei uitvluchten te bedenken. Hij vraagt aan Molly om zijn alibi te staven.
De vreugde rond het nieuws dat Jordan bij de nationale ploeg mag is van korte duur wanneer hij samen met Kieren te horen krijgt dat een vriend van hen zelfmoord heeft gepleegd. Esther zet ondertussen haar persoonlijke relaties op het spel.
De carrière van Liam Price loopt gevaar wanneer er een video opduikt waarin hij een vrouw aanvalt. Romulus wordt afgeleid door een inbraak, maar hij toont zich ook als een leider binnen Sceptre.
De spelers, hun entourage en de pers genieten van een verblijf op Malta, zonder dat ze doorhebben dat ze in de gaten worden gehouden. Irvine Meyers vraagt aan Romulus om EFA-baas Harriett Sarratova in een slacht daglicht te stellen.
Het lichaam van Spiro wordt ontdekt in de badkamer van Esther. Die gebeurtenis vormt een gevaar voor haar veiligheid en integriteit. Kieran voorkomt een moordpoging. Irvine staat onder druk.
Jordan arriveert terug in Liverpool en wordt verwelkomt door woedende fans en critici, Harriet staat stevig onder druk en Sceptre schakelt een bekend gezicht in om de carrière van Jordan te redden.
Jordan duikt onder bij zijn vader, Billy. Ze krijgen het gezelschap van Kieran, waarna enkele oude wonden terug wonden opengehaald. Harriet gaat ondertussen de confrontatie aan met haar verleden.
De familie van Jordan kijkt machteloos toe wanneer hij live een zelfmoordpoging onderneemt. Romulus worstelt met zijn moreel kompas. Kieran en Billy belanden in het bos, waar ze iets schokkend aantreffen.
Het is een belangrijke dag voor het Engelse voetbal. Fans houden hun adem in terwijl EFA en ESL beslissen over de toekomst van de competitie. Er volgen enkele pittige confrontaties.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.