Time To Match

Time To Match

In Time to match nemen 3 mensen het tegen elkaar op. Hun opdracht: schat iedereen die voor je staat zo goed mogelijk in door al je mensenkennis in de strijd te smijten. De matcher die de beste inschatting maakt, wint.

Afleveringen

8 afleveringen

Vat vol levenswijsheid Mariette, leerkracht Kathleen en SOA verpleegkundige Lieselot proberen het aantal bedpartners te matchen aan de juiste persoon. Wie is de tel al kwijt? En wie heeft nog niemand in z'n bed gehad?
Psycholoog Kato, modelcoach Eric Paul, en influencer Hariette proberen te ontdekken hoeveel punten iedereen die voor hen staat aan hun uiterlijk geeft. Ze krijgen onder andere no-nonsense Elias, plussize model Sharon en puber Giana voor hun neus.
Jeugdlieven Steffi en Gerben, fan van de liefde Maud, en matchmaker Joni proberen te ontdekken wie van 5 mannen het jeugdlief is van Marijke. Extra hint: Marijke en haar jeugdlief hebben elkaar al 15 jaar niet gezien! Gaan de vonken in het rond springen?
Iedereen haalt wel eens een dronken stommiteit uit, en vandaag moeten comedian en flik Vincent Voeten, ex-cafébazin Mariette, en geheelonthouder Hariette ontdekken welk verhaal bij welke persoon past.
Onze matchers krijgen 5 mensen voor hun neus: 2 mensen daarvan vormen een koppel. Maar wie? Dat moeten koppel Steffi & Gerben, handlezeres Carmen, en fan van de liefde Maud en haar broer ontdekken.
Wie heeft welke tattoo? Dat proberen tattoo-maagd Elias Verwilt, tattooeur Ruth, en ink lover Billie Jean te ontdekken.
Onze matchers krijgen 5 mensen voor hun neus, waarvan één persoon een professionele clown is. Gaat zorgclown Gert, circusartiestje in spé Troy, of Zoë met haar angst voor clowns de juiste puzzel leggen?
Welke tindermatch hoort bij wie? Dat gaan onze matchers proberen ontdekken. Elke vond na Blind Getrouwd haar droomman via Tinder, Elias is druk aan het tinderen, en Betty en Eddy hebben zijn 50 jaar gelukkig getrouwd. Wie gaat hun kennis van de liefde het best in de strijd gooien?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.