Top 20 Funniest

Top 20 Funniest

Thematische countdowns van hilarische gebeurtenissen die werden vastgelegd op beeld.

Afleveringen

49 afleveringen

Een verzameling van 'slechtste dagen ooit' die op beeld werden vastgelegd, met hilarische mislukkingen op de werkvloer, ongelukken op bruiloften en stunts die compleet verkeerd aflopen.
Een countdown van de grappigste 'wrong turns', met hilarische tegenslagen in de dierentuin en stunts die verkeerd aflopen.
Hilarische hoogtepunten van de World Shin Kicking Championships, martialartsongelukken en enkele van de grootste skateboard fails aller tijden.
Een countdown van de grappigste 'wat bezielde me toch'-momenten ooit op video vastgelegd.
Een overzicht van de grappigste 'hoe kon dat nou gebeuren'-momenten.
Het leven zit vol hilarische misstappen en fouten, zo blijkt uit deze countdown. Kijk mee hoe grappenmakers af te rekenen krijgen met instant karma, hoe meisjes aantonen dat niet alleen jongens domme stunts kunnen uithalen en zie wat er gebeurt wanneer een koppeltje zich samen aan klifspringen waagt.
Een countdown van hilarische hits en missers. Kijk mee hoe een zwembad heel wat pijn kan veroorzaken, hoe dieren achter vrouwelijke toeristen aangaan en wat er gebeurt wanneer mannen zich aan paaldansen wagen.
Hilarische tv-blunders op een rijtje! Kijk mee hoe technische problemen een lokale nieuwsuitzending op z'n kop zetten, hoe een reporter op een slee chaos veroorzaakt en ontdek wie de echte koning van de jungle is wanneer een verslaggever oog in oog komt te staan met een leeuw.
Wees getuige van het hilarische huwelijksadvies van een ouder koppel, zie hoe een vrachtschip zich een weg baant door een haven vol jachten en zit op de eerste rij bij een schoolexperiment dat niet geheel volgens plan verloopt.
Enkele onvergetelijke momenten op een rijtje. Kijk mee hoe een jongen een medepassagier ervan overtuigt dat hij beschikt over 'The Force', ontdek wat er gebeurt wanneer een laatstejaarsstudent besluit te twerken, en geniet van het onvergetelijke moment waarop een vrouw een video-opname maakt in plaats van een familiefoto te nemen.
Gênante situaties... we maken ze allemaal al wel eens mee. Alleen werden de volgende gênante momenten op beeld vastgelegd. Kijk mee hoe een volwassen man om zijn moeder roept in een pretparkattractie en ontdek wat er gebeurt wanneer een vader een modelraket gebruikt om de tand van zijn zoon eruit te trekken.
Een countdown van grote blunders die op beeld werden vastgelegd. Kijk mee hoe een man zijn evenwicht verliest op een betonnen paal, en zich dat nog lang zal herinneren, en ontdek wat er gebeurt wanneer een vader de bladblazer gebruikt om een draaimolen te laten draaien.
Een overzicht van hilarische mislukkingen. Wees getuige van een huwelijk waar de gasten net iets meer te zien krijgen dan ze hadden verwacht en ontdek wat er gebeurt wanneer een schoonheidskoningin van een praalwagen dondert.
Een countdown van blunders waar een live tv-publiek getuige van mocht zijn. Kijk mee hoe twee professionele badmintonspelers het tijdens de Canadian Open iets te bont maken en zie hoe een verslaggever tijdens een uitzending flauwvalt.
We maken allemaal fouten, maar de ene blunder is hilarischer dan de andere. Kijk mee hoe een menselijke kanonskogel zijn doel mist, hoe een motorrijder af te rekenen krijgt met een boze ram en hoor kinderen dingen herhalen die hun ouders beter niet luidop hadden gezegd.
Een overzicht van enkele hilarische blunders die live in de ether gingen. Van deelnemers aan een spelshow die tot het uiterste gaan om de prijs in de wacht te slepen tot een nieuwslezer die onder een dik pak slijk belandt en reporters die oog in oog komen te staan met bokkende stieren.
Een overzicht van enkele van de beste slechtste ideeën ooit! Kijk mee en ontdek wat er gebeurt wanneer een gocart achter een pick-up gehangen wordt, waarom je je hond beter niet meeneemt naar je bruiloft en zie hoe een grapjas een ramp in scène zet.
Een overzicht van hilarische flops die ooit op televisie te zien waren. Van een presentator die gek wordt omdat er niemand naar zijn show belt tot een paard dat een oogje heeft op de cameraman van een realityshow.
Kijk mee en zie wat er gebeurt wanneer een griezelige sneeuwpop tot leven komt, hoe twee baby's erin slagen om te ontsnappen en wees getuige van een verrassend huwelijksaanzoek.
Kijk mee en zie hoe twee jonge kinderen het hele huis bedekken onder een laag bloem, hoe een wetenschappelijk experiment op school iedereen van z'n sokken blaast en hoe katten zich heer en meester wanen over honden.
Zet die buikspieren maar aan het werk en lach mee met enkele van de meest chaotische momenten ooit op beeld vastgelegd. Kijk mee hoe een videogamer door z'n dak gaat, zoek dekking bij een vrouw die voor het eerst gaat golfen en zie hoe een goochelaar een droom werkelijkheid maakt.
Lach mee met hilarische video's van over de hele wereld. Kijk mee en zie wie er wint wanneer een babyolifant een spelletje speelt met de bezoekers van de zoo en wat er gebeurt wanneer een vader zich aan een bommetje waagt in een bevroren zwembad.
Lach mee met bloopers uit doe-het-zelfprogramma's, zie hoe een amateurstuntman van een rijdende auto springt en zijn landing mist, en zet je schrap voor een ondeugende grapjas die mensen de stuipen op het lijf jaagt met een potige verrassing.
Zie wat er gebeurt wanneer een uitslover van een roltrap probeert te glijden, hoe een technieker op een zendmast het aan de stok krijgt met een boze havik, en hoe een strandganger Moeder Natuur uitdaagt en zich dat al gauw beklaagt.
Deze keer met hilarische danspasjes, celebrity lookalikes die het kot op stelten zetten, een Russische geluksvogel en enkele pijnlijke 'auw'-momenten.
Twee kinderen halen een insectengrap uit met hun moeder, ontdek of valsspelers ook echt meer succes hebben en laat je verbazen door enkele goocheltrucs die amper zes seconden duren.
Wees getuige van een muzikale showcase van verborgen talenten en zie hoe een kind een kerkkoor dirigeert.
Zie hoe een senior een slam dunk behaalt in een spelletje bierpong, hoe twee jonge mannen zich in hun zwembroek door een sneeuwstorm wagen en wat er gebeurt wanneer een surfster skimboarden uitprobeert.
Ontdek de ware betekenis van 'autopech' wanneer enkele mislukkingen op vier wielen de revue passeren. Verder ook een slapende student die nogal abrupt wordt gewekt, een Poolse agent die in de maling wordt genomen en een paard dat opduikt op een trouwfoto.
Zie hoe heavymetalrockers veranderen in extreme interieurontwerpers; hoe een truc met een auto, een wip en een heftruck afloopt en hoe vrouwen mannen de loef afsteken.
Een durfal waagt zich aan de combinatie van een matras en een trap, enkele senioren proberen de nieuwste videogames uit en een man probeert een wheelie uit te voeren met zijn grasmachine.
Een macho blijkt toch niet zo macho te zijn wanneer er een spin op zijn schouders belandt, en een jong meisje besluit een motor in te schakelen om de losse tand van haar broer eruit te trekken.
Zie wat er gebeurt wanneer je een hamsterwiel en een motorfiets combineert, en een jongeman waagt zich aan een spelletje tikkertje met een jachtluipaard...
Lachen geblazen met een huwelijksaanzoek dat niet geheel volgens plan verloopt, een race over een bevroren zwembad en een man die zich waagt aan een confrontatie met een alligator.
Een grappenmaker bespioneert zijn vrienden via hun webcam, een baviaan betast een reporter en een meisje maakt een verrassend peperkoekenhuisje.
Een kabelbaan en een trampoline blijken geen goede combinatie te zijn, een heftruckchauffeur heeft een slechte dag op het werk en een airbag belandt op de sofa in een woonkamer.
Racen over een bevroren meer... dat levert geen winnaars op. Verder ook een kat met een bijzondere gave, vrienden die vijanden worden en enkele cafébezoekers krijgen meer dan waarvoor ze gekomen waren.
Ouders krijgen het zwaar te verduren wanneer hun kinderen grappen met hen uithalen en doe een wens wanneer een waaghals zich waagt aan een duik in een fontein van een winkelcentrum. Verder ook grappenmakers die op straat gaan 'vissen' met een biljet van twintig dollar en een waterglijbaan zet een strandganger in z'n blootje.
Kijk mee hoe kinderen erin slagen om op een schattige manier ongehoorzaam te zijn. Verder ook de ice bucket challenge heruitgevonden en een pijnljik krokodillenspelletje.
Maak kennis met een nieuw soort tandarts: de kolibrie. Verder ook bloopers van celebrities, ouderen die de mist ingaan en hilarische blunders.
Een man verkleed als dinosaurus laat onwetende voorbijgangers schrikken, in Rusland blijken ze een ongewone manier te hebben om defecte wagens te takelen en een man legt zich op het dak van een auto en waagt zich dan door de carwash.
Omstaanders zijn getuige van een huwelijksaanzoek dat niet gaat zoals gehoopt en enkele voorbijgangers krijgen de schrik van hun leven wanneer een baby lijkt te gaan vliegen. Met verder ook een pijnlijke landing voor een paraglider en een nogal eigenzinnige kat.
Met deze keer: katten versus honden, een baby met winderige darmen, een vleugje magie van de beruchte Zach King, en egels en hamsters die zich volproppen met taart.
De rust in een skiresort wordt verstoord door een sneeuwmonster, selfies nemen met je schoenen, stereotypes uit het fitnesscentrum, en kijk mee wat er gebeurt wanneer een kameleon geconfronteerd wordt met een gsm.
YouTube-fenomeen Jack Vale laat voorbijgangers een koelbox openen met daarin een afgehakt hoofd, een hond krijgt de verrassing van z'n leven voor zijn verjaardag, chimpansees leren selfies nemen en een pagegaai blijkt over heel wat zangtalent te beschikken.
Ontdek hoe je kan weten of iemand je leuk vindt, leer de enige juiste manier om een 'high five' te geven en een blik op enkele trouwdagen die niet geheel volgens plan verlopen.
Een humeurige baby blijkt niet snel aan het lachen te krijgen, over water lopen blijkt moeilijker dan gedacht en dansen op een rodeo-evenement doe je beter niet eender waar.
Magiër Rich Ferguson laat omstaanders geloven dat hij 'per ongeluk' iemands nek heeft gebroken, een kat is allesbehalve onder de indruk van een creatie van zijn baasje en enkele rijinstructeurs krijgen de schrik van hun leven.
Een jongen trekt verkleed als Harry Potter de stad in, hamster Godzilla wil heersen over de wereld en een vader laat zich telkens weer in de luren leggen door zijn zoon.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.