Vermin

Vermin

Wanneer een naïeve bidsprinkhaan zijn geboorteplaats verlaat om zijn droom te verwezenlijken: bij de politie in de grote stad gaan werken, ontdekt hij de wreedheid van de echte wereld. Tussen drank, drugs, misdadigers, seksclubs en gekke collega's ontdekt hij op harde wijze dat zelfs insecten vreemde ondeugden hebben.

Afleveringen

10 afleveringen

Mantos, een jonge en naïeve sprinkhaan, verlaat zijn thuis op het platteland om in de voetsporen van zijn vader te treden en een agent in de grote stad te worden. Maar wanneer hij daar aankomt, wordt hij niet met open armen ontvangen door de grote metropool. Hij ontdekt dat zelfs insecten vreemde manieren hebben.
Mantos en Shermock worden op hun allereerste oproep gestuurd. Wanneer ze aankomen bij de Launderette Housing Projects, stuiten ze op veel meer dan alleen een geluidsoverlast.
Het partnerschap tussen Shermock en Mantos is niet goed begonnen en de situatie tussen hen wordt er niet beter op. Wanneer Rick en Skorpo een verdachte van Shermock's verleden arresteren, zal hun samenwerking echt op de proef worden gesteld.
De criminaliteit is afgenomen in de grote stad, en dat is niet te danken aan de politie. Het blijkt dat een beroemde superheld het heft in eigen handen heeft genomen en het veel beter doet dan het politiekorps. Het team probeert een manier te vinden om deze held neer te halen. Maar zal Mantos hun plan dwarsbomen? Of zullen ze allemaal een manier vinden om samen te werken?
Nu Rick en Skorpo op een grote missie zijn, heeft Chief McCoy geen andere keuze dan Shermock en Mantos de opdracht te geven om zijn kostbare, lieftallige dochter op te halen. Ze moet op tijd op het bureau zijn, zodat zijn ex-vrouw haar kan ophalen. Wat ze niet weten, is dat de zoektocht naar Kim hen naar enkele vreemde plaatsen zal brengen.
Nadat Rick en Skorpo een van de grootste drugsdealers in de stad hebben gepakt, krijgen Mantos en Shermock één simpele taak: de in beslag genomen cocaïne op tijd naar het bureau brengen voor de grote persconferentie. Wat kan er misgaan?
Nadat Mantos' gedrag op de Eduardo Paquito persconferentie bekend wordt, krijgen Mantos en Shermock bezoek van Interne Zaken. Zullen de twee eindelijk leren om samen te werken en een manier vinden om hun banen te behouden?
Na het ontvangen van een eremedaille voor het vangen van een gevaarlijke criminele bende en het ontmantelen van een ondergrondse zijde smokkel, loopt Mantos op wolken. Daarom gaat hij, wanneer het team geconfronteerd wordt met een grote gijzelingssituatie, zelfverzekerd naar binnen. Zal hij de situatie kunnen redden?
Na de tragische afloop van de gijzelingssituatie in Nakatomite Plaza, moet Mantos een moeilijke beslissing nemen. Later wordt Shermock gedwongen toe te geven dat ze het misschien niet zo goed doet in haar eentje. Ze heeft misschien een cruciaal stuk informatie over Mantos' vader ontdekt dat alles verandert.
Terug in zijn geboortestad maakt Mantos zich klaar om met zijn mooie verloofde Irene te trouwen. Wat hij niet weet, is dat hij in levensgevaar verkeert door naar het altaar te lopen. Zal Shermock hem op tijd vinden om zijn leven te redden?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.