Vijf Tinten Verder

Vijf Tinten Verder

Vijf Tinten Verder is de eerste Vlaamse scripted realityreeks waarin 'opwindende seksuele fantasieën van vrouwen' in beeld worden gebracht.

Afleveringen

4 afleveringen

Stefanie is een gelukkige meid van 32. Ze werkt in een kledingwinkel en is daar momenteel tevreden. Ze had vroeger een mooie sportcarrière en heeft daar heel wat opofferingen voor moeten doen. Voor ze nu met haar vriend aan kinderen gaat beginnen, vindt Stefanie dat ze heel wat in te halen heeft. Ook op seksueel vlak.
Veerle is een alleenstaande moeder van 35. Ze heeft afgezien van haar scheiding, maar krabbelt stilaan terug overeind. Haar seksleven was de voorbije jaren onbestaande, maar ze heeft besloten daar verandering in te brengen. We volgen Veerle tijdens haar 'seksuele revolutie'.
Joke is een 35-jarige creatieve duizendpoot. Ze schrijft freelance voor magazines en heeft een eigen blog. Joke heeft een lange relatie gehad, maar die is een paar jaar geleden op de klippen gelopen. Sindsdien heeft geen enkele man haar nog écht kunnen boeien. Behalve haar buurjongen, die in het appartement tegenover haar woont en die ze kan bewonderen vanuit haar raam.
Lena is een jonge meid die na haar studies van het platteland naar de stad is verhuisd. Ze kwam er terecht in een grote multinational en begint hier onderaan de ladder. Bovenaan die ladder staat haar baas: een arrogante man met een slechte reputatie als het op vrouwen aankomt. Maar Lena kan het niet laten over hem te fantaseren.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.