... voor Dummies

... voor Dummies

Ludieke handleiding voor Dummies aan de hand van hilarische fragmenten uit het rijke VTM-archief, ingelezen door Johan Terryn.

Afleveringen

10 afleveringen

Iedereen hunkert naar de volmaakte liefde in zijn leven, overgoten met een gezonde scheut romantiek. Die zoektocht verloopt niet altijd gemakkelijk. In 'Romantiek voor Dummies' krijg je aan de hand van leuke fragmenten een cursus om romantisch door het leven te gaan. Een stappenplan dat ervoor zorgt dat je nooit nog liefde en romantiek te kort zal komen.
Iedereen verlangt naar een gelukkig familieleven. Maar dit opperste familiale geluk bereiken, is niet zo evident. Familiaal geluk voor dummies toont aan de hand van uit het leven gegrepen voorbeelden enkele handige tips en tricks.
Iedereen kijkt stiekem op naar de prestaties en het succes van onze Belgische topsporters. Wie zou er niet willen meegenieten van de internationale roem van onze Rode Duivels? Wie wil er niet op handen gedragen worden zoals Kim Clijsters of Tom Boonen? Daarom biedt 'Sportief Succes voor Dummies' een handleiding aan waarmee iedereen zonder problemen gelijkaardige sportieve successen kan boeken.
Zowat iedereen die een gerecht klaarmaakt streeft ernaar om de perfecte maaltijd op tafel te toveren. De hoogste culinaire toppen bereiken, is echter niet zo gemakkelijk als het vaak lijkt. Daarom biedt 'Lekker eten voor Dummies' een handleiding aan: een praktisch stappenplan aan de hand van concrete tips waarmee iedere kookliefhebber zal uitgroeien tot een absolute topchef.
De gemiddelde Vlaming houdt wel van een stevig feestje. Wie wil er niet elke dag de bloemetjes buiten zetten en samen met vrienden volledig uit de bol gaan? We willen toch allemaal graag elke seconde van ons bestaan niets anders dan plezier maken? Aan de hand van leuke tips en concrete voorbeelden kom je te weten wat je allemaal nodig voor het perfecte feestje.
Elke dierenliefhebber heeft graag het ideale dier in huis: een huisdier dat niet alleen lief en schattig is, maar ook hygiënisch en gehoorzaam. Toch is het niet gemakkelijk om een huisdier te vinden dat perfect bij je past, laat staan om het goed op te voeden. Daarom biedt 'Dieren in huis hebben voor Dummies' een stappenplan aan waarmee het mogelijk is elk dier te kneden tot het ideale huisdier.
Iedereen houdt van vakantie. Sommigen reizen graag de hele wereld rond op zoek naar de mooiste plekjes, anderen spenderen hun vakantie dan weer liever rustig in de eigen achtertuin. Waar je ook naartoe gaat, er zijn veel factoren die een vakantie kunnen maken of kraken.
Iedereen wil wel zoveel geld hebben dat je een kasteel kan kopen waarin je verloren loopt, dat je de oprit kan vullen met al je favoriete wagens en dat je elke ochtend een bad kan nemen in champagne. Jammer genoeg is het niet gemakkelijk om zo rijk te worden dat je nooit meer moet gaan werken en elke dag kan doen waar je zin in hebt.
Ben jij iemand die graag veel geld uitgeeft aan kleren? Doe je niets liever dan de nieuwste modetrends volgen? Of zou je misschien het liefst van al zelf op de catwalk staan? Een hippe modevogel zijn is niet voor iedereen even gemakkelijk, maar het is wel voor iedereen perfect mogelijk. 'Mode voor Dummies' biedt een handleiding aan met nuttige tips voor iedere fashion queen/king in wording.
Iedereen wil graag in een wereld leven waarin alle chauffeurs zich houden aan de verkeersregels en waarin 'een heer in het verkeer' nog betekenis heeft. Anderen vinden de auto dan weer een slechte uitvinding en gebruiken liever andere vervoersmiddelen. Veel mensen voelen zich niet meer thuis in het hedendaagse verkeer. 'Veilig verkeer voor Dummies' biedt alle chauffeurs de ideale handleiding aan.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.