What a Drag

What a Drag

In What a Drag nemen glamoureuze dragqueens met uiteenlopende visies ons mee in de intrigerende wereld van drag, en in hun kleurrijke leven naast het podium.

Afleveringen

4 afleveringen

Ontmoet dragqueens Vanessa Van Cartier, Selina Pearl en Angel 666. Vanessa maakt zich klaar voor een prestigieuze drag-missverkiezing. Selina Pearl entertaint 80-plussers, terwijl Angel 666 een Brusselse nachtclub in vuur en vlam zet.
Comedy queen Sedergine host een prettig gestoorde bingoshow. Veronika Deneuve creëert een penishoed voor een clownesk dragevenement en Selina Pearl is op zoek naar de meest glamoureuze showqueen
Vanessa kermt van de pijn en moet noodgedwongen haar act aanpassen, terwijl Veronika schittert tijdens de opnames voor de videoclip van Gustaph. En Susan from Grindr zet het museum op z'n kop.

4. Pride

Vanessa geeft zich volledig bloot voor tienduizend mensen. Bij Sederginne loopt de stress hoog op vlak voor haar show. En aan regenbogen én sterke statements geen gebrek op de Antwerp, Brussels en Amsterdam Pride.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.