World's Most Secret Homes

World's Most Secret Homes

Van afgelegen huizen in bossen en luxueuze bunkers tot hutten op afgelegen eilanden en magnifieke vergezichten in de bergen, ga mee op een reis langs de meest spectaculaire woningen wereldwijd.

Afleveringen

8 afleveringen

Kijk mee binnen bij een Noorse berghut die zo afgelegen ligt dat hij in de winter enkel per helikopter bereikbaar is en bij een buitenverblijf in de woestijn in Californië dat ingebed zit in de rotsen.
Kijk mee binnen in een 300 jaar oude Schotse ruïne en een Duitse bunker die weer tot leven werden gebracht.
Reis mee naar de Britse Cotswolds, waar een uniek huis werd gebouwd aan een meer, en naar Portugal, waar een ruïne werd omgetoverd tot een minimalistische woning met een verborgen zwembad.
Laat je verrassen door een 2.000 m² groot huis dat goed verborgen staat in de natuur in de Serra da Mantiquiera-bergketen, een oorlogsbunker op het Britse eiland Wight die werd omgebouwd tot een ultramoderne woning en een klein paradijs in de Canadese provincie Nova Scotia.
In het Britse Buckinghamshire werd in opdracht van Lord Rothschild een opvallend modern huis gebouwd uit vuursteen, een eeuwenoud materiaal dat vandaag de dag nog zelden wordt gebruikt. Verder ook een blik op een strakke glazen woning naast een schilderachtig meer in Zwitserland en een weekendverblijf in Noorwegen met een panoramisch uitzicht op de zee.
Kijk mee in een betoverende villa op het Spaanse platteland, een ultramodern toevluchtsoord in de wildernis van Zwitserland en een hut die eruitziet als een verrekijker in landelijk Quebec, Canada.
We nemen een kijkje binnenin een futuristische villa aan de rand van een Oostenrijks meer en trekken naar een hut aan de rand van een rivier in de staat Washington. Op het Spaanse eiland Formentera bezoeken we een uniek strandhuis dat gebouwd werd in de rotsen.
We nemen een kijkje in een paleisachtige villa aan de top van een berg, inclusief binnen- en buitenzwembaden, een lift en panoramische vergezichten over de kustlijn, en reizen daarna door naar een andere adembenemende locatie in West Virginia. In het landelijke deel van Stockholm bezoeken we een uniek buitenverblijf dat gebouwd werd in de rotsen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.