You Got Trumped: The First 100 Days

You Got Trumped: The First 100 Days

Hij wordt een pestkop, een bedrieger, een idioot, een leugenaar en een vrouwenhater genoemd. Nu is hij de president van de Verenigde Staten van Amerika. Donald Trump begint aan zijn eerste honderd dagen als president.

Afleveringen

5 afleveringen

Na het ontslaan van al het personeel van het Witte Huis, inclusief voormalig president Barack Obama, stelt Donald Trump zijn nieuwe kabinet samen. Zijn topteam bestaat uit Samantha, een model, Klaus, een voormalige nazi, en Chris Christie, zijn trouwe aanhanger. De nieuwe regering moet eerst een migrantencrisis aanpakken. De grensmuur houdt de Mexicaanse bad hombres niet langer tegen, en Samantha moet hiervoor snel een oplossing vinden...
Uit verveling organiseert First Lady Melania Trump een liefdadigheidsbal, in de voetsporen van Michelle Obama. Helaas komen liefdadigheidsbijdragen niet altijd op de juiste plek terecht. Ondertussen verwelkomt Trump Poetin voor een staatsbezoek, en zijn bewondering voor de Russische leider dreigt uit te monden in een gekke romance.
Trump besluit het heft in eigen handen te nemen en biedt zijn sperma aan in een poging om de beste baby's te creëren. Later, in een tweede briljante ingeving, vindt hij een nieuwe oplossing voor het probleem van politiegeweld en wapencontrole. Maar voordat hij zijn briljante idee kan uitvoeren, zal hij zijn team iets moeten leren over het omgaan met wapens, en dat zal niet makkelijk zijn.
Nadat Rosie O'Donnell hem op Twitter beledigt, laat Trump haar arresteren. Later moet hij een manier vinden om het aanhoudende probleem van obesitas in het land aan te pakken, en hoewel zijn methoden misschien als draconisch worden beschouwd, zullen ze effectief blijken te zijn. Ondertussen verwelkomen Trump en Christie een groep studenten die een rondleiding krijgen in het Witte Huis in de hoop iets te leren over hun regering en misschien ook wat waardevolle levenslessen op te doen.
Na een mislukte poging om hun seksleven op te fleuren, verwelkomen Melania en Donald de Chinese premier met enkele speciale verrassingen. Helaas moet Donald ook omgaan met de verdwijning van Christie. Trump heeft moeite om het land te besturen en hij zal zijn best moeten doen om Christie te overtuigen uit zijn mentale crisis te komen en terug te keren naar het Witte Huis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.