Zillion, the Lost Tapes

Zillion, the Lost Tapes

Aan de hand van nooit eerder getoonde beelden, foto's en documenten uit het privé-archief van Frank Verstraeten en unieke getuigenissen van zij die het vanop de eerste rij hebben meegemaakt, vertelt deze reeks het echte verhaal van Zillion.

Afleveringen

4 afleveringen

16 oktober 1997. Frank Verstraeten opent discotheek Zillion en trekt elk weekend duizenden bezoekers. Maar achter de schermen houdt de eigenaar iedereen in de gaten dankzij een heel netwerk van bewakingscamera's. Zijn wil is wet.
BV's worden in Zillion getrakteerd op kaviaar en champagne a volonté. Maar de club is ook een kruispunt van allerlei onderwereldfenomenen. Van maffiaclans die duizenden euro's per avond spenderen tot portiers die met geweld de deur opeisen.
Zillion lanceert de 'Zundays'. Wat begint als een soft-erotische show, mondt uit in harde porno 'on stage'. Wanneer Verstraeten en ex-Miss België Brigitta Callens verwikkeld raken in een homejacking, krijgt het gerecht de discotheekbaas in het vizier.
Zillion is een geldmachine. De cash wordt er letterlijk in sportzakken naar buiten gedragen. Verschillende keren beroven ex-personeelsleden Verstraeten voor miljoenen euro's. De politie luistert zijn telefoon af.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.