Accused

Accused

Misdaadverhalen van gewone mensen die verstrikt raken in buitengewone situaties.

Afleveringen

15 afleveringen

De succesvolle hersenchirurg Scott Harmon heeft een ogenschijnlijk perfect gezin. Wanneer hij echter ontdekt dat zijn tienerzoon een aanval op zijn school beraamt, wordt Scotts liefde op de proef gesteld.
Wanneer een getrouwd stel ontdekt dat hun pasgeboren baby doof is, besluiten ze een chirurgische ingreep te proberen.
In Nassau County, New York, staat tiener Danny terecht voor een moordpoging op zijn stiefmoeder Alison. Kort nadat zijn moeder overleed, ontdekte Danny dat zijn vader John een relatie had met haar verzorgster, Alison. Wanneer op korte tijd vervolgens de familiehond komt te sterven en Danny ziek wordt na het eten van een gerecht dat bereid werd door Alison, vermoedt hij dat er meer aan de hand is.
Kendall Gomillion staat in Cincinnati terecht voor moord. Nadat hij ontdekte dat zijn dochter Ingrid seksueel misbruikt werd, moedigden zijn vrienden en collega's Lamar Mingoe en David Perry hem aan om het recht in eigen handen te nemen, omdat rechercheur Trent Douglas volgens hen niet deugd.
Wanneer dragqueen Kevin voor een man valt die een ​​dubbelleven leidt, zorgt hun affaire voor verwoestende gevolgen.
Nadat een groep vrienden gearresteerd worden wegens protest tegen de plaatselijke uraniummijn, bedenken ze een plan om deze voorgoed te sluiten.
Stand-upcomedian Brenda staat in Brooklyn terecht voor opzettelijke verminking van haar collega Zeke Thompson. Kort nadat Brenda klacht heeft neergelegd tegen Zeke omdat hij haar op een feestje heeft aangerand, wordt de zaak geseponeerd, waarna Zeke na een show in brand wordt gestoken. Leidt een opmerking op een post van Zeke tot Brenda's veroordeling?
Laura Broder rouwt om het verlies van haar twaalfjarige zoon Liam, die om het leven kwam bij een massale schietpartij op school. Ze ontdekt aan den lijve dat feiten en bewijsmateriaal soms niet opgewassen zijn tegen desinformatie wanneer ze een groeiende online samenzwering van wapenliefhebbers op het spoor komt waarin de schietpartij op zich alsook het overlijden van haar zoon en andere kinderen ontkend wordt.
Jack Fletcher is een leerkracht op een middelbare school. Hij is als een vriend voor zijn leerlingen. Zijn carrière komt echter in het gedrang wanneer hij zich het lot van een van zijn studentes te hard aantrekt.
Een blanke nationalist rijdt met zijn wagen in op een vreedzame demonstratie waaraan Esme samen met haar vriendin Aaliyah deelneemt. Wanneer de dader erin slaagt om weg te vluchten en ook de politie hem niet te pakken krijgt, neemt Esme het recht in eigen handen. Nu staat zij terecht voor moord.
Sinds Sam bij een auto ongeluk een traumatisch letsel opliep wordt hij verzorgd door zijn moeder. Wanneer zij overlijdt en Sam in een verzorgingstehuis terechtkomt moet zijn broer Jiro een belangrijke belissing nemen.
Een lerares die verwikkeld is in een vechtscheiding wordt onder verdachte omstandigheden gearresteerd voor drugsbezit en vastgehouden in het Metropolitan Correctional Center in New York.
Samir is werkzaam als limousinebestuurder, maar studeert tegelijkertijd ook voor een toegangsexamen voor een opleiding geneeskunde. Wanneer hij verliefd wordt op een van zijn klanten, komt zijn leven op z'n kop te staan.
Wanneer al haar pogingen om de identiteit van haar biologische vader te achterhalen op niets uitdraaien, neemt een tiener extreme maatregelen om de waarheid naar boven te brengen.
Billy Carlson, een al wat oudere rockster en celebrity, probeert zijn muzikale nalatenschap veilig te stellen, terwijl hij zijn zoon Leo probeert te helpen. De drugsverslaving van die laatste zet de familiebanden echter onder druk en dreigt echter alles te verpesten.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.