S.W.A.T.

S.W.A.T.

Verscheurd tussen loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid - en waar de politie vaak de vijand is - en trouw aan zijn broeders in het blauw, probeert Shemar Moore zich zo strategisch mogelijk op te stellen als leider van het S.W.A.T.-team.

Afleveringen

5 afleveringen

4. Sentinel

Een reeks gewapende overvallen zorgt voor spanning tussen het team en een burgerwacht die het recht in eigen handen wil nemen. Street krijgt nieuws dat bepalend kan zijn voor zijn toekomst.

5. West Coast Offense

Het team reageert op een oproep over een woninginbraak en komt zo een complot tegen een beroemde Americanfootballspeler op het spoor. Hicks krijgt een nieuwe aanwijzing in verband met een Jane Doe-zaak waaraan hij twintig jaar geleden werkte.

6. Crisis Actor

De studio van een controversiële talkshow die complottheorieën promoot wordt bestormd door gewapende mannen. Het S.W.A.T.-team haast zich ter plekke om te voorkomen dat de gijzeling live op televisie escaleert. Street krijgt steun van Chris tijdens de voorbereidingen voor de begrafenis van zijn moeder.

7. Keep the Faith

Hondo keert terug als leider van het S.W.A.T. Het team raakt betrokken bij een gevaarlijke zaak omtrent een grote voorraad geld en de Russische maffia. Hondo krijgt een pijnlijk hoofdstuk uit het verleden van zijn vader te horen.

8. Safe House

Wanneer een vrouw zonder papieren op gewelddadige wijze ontvoerd wordt, gaat het team een onwaarschijnlijke alliantie aan om haar levend terug te vinden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.