S.W.A.T.

S.W.A.T.

Verscheurd tussen loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid - en waar de politie vaak de vijand is - en trouw aan zijn broeders in het blauw, probeert Shemar Moore zich zo strategisch mogelijk op te stellen als leider van het S.W.A.T.-team.

Afleveringen

13 afleveringen

1. The Promise

Het team trekt naar Mexico om een gevatte voortvluchtige crimineel terug naar de Verenigde Staten te begeleiden. De missie gaat echter niet geheel volgens plan wanneer een oude getuige opduikt en Hondo diens leven moet zien te redden.

2. Peace Talks

Hondo en Hicks gaan wanhopig op zoek naar Powell, die spoorloos verdween in Mexico City, samen met een vacuümbom die duizenden levens zou kunnen eisen.
Het team moet in actie komen wanneer leden van de yakuza het in Los Angeles gemunt lijken te hebben op enkele Japanse expats. Nichelle wordt beschuldigd van het aannemen van steekpenningen.

4. Spare Parts

Het S.W.A.T.-team maakt jacht op een Chileense wapenhandelaar nadat hij een vrouw en haar dochter ontvoerde op een feestje in Los Angeles.
Tijdens een training met het Long Beach S.W.A.T.-team ontdekt Street dat een motorclub een voorraad pantserdoorborende munitie heeft gestolen. Een race tegen de klok start om de bendeleden op te sporen en te verhinderen dat ze hun dodelijk plan kunnen uitvoeren.

6. Escape

Nadat een gevangenisbusje over de kop is gegaan, moeten Hondo en het team op zoek naar drie vrouwelijke voortvluchtigen, onder wie een seriemoordenaar die vermoedelijk een wraakactie zal starten. Terwijl hij op pad is met Kelly reageert Luca op een oproep over een overval die aan de gang is.

7. Last Call

Na de schietpartij waarbij Luca gewond raakte, starten Hondo en het team een klopjacht doorheen de stad om de daders te vatten. Deacon denkt intussen na over zijn toekomst en Powell en Alfaro raken het maar niet eens over een bepaalde kwestie.

8. Family Man

Het S.W.A.T.-team gaat de confrontatie aan met een familie van zogenaamde doomsday preppers, die zich opgesloten hebben in hun gebarricadeerde woning. En terwijl Deacon zich in het middelpunt van de storm bevindt, heeft Tan een aanvaring met een journalist die verslag uitbrengt over de gebeurtenissen. Powell heeft een ontmoeting met het kind dat ze achttien jaar geleden ter adoptie afstond.

9. Honeytrap

Een bende vrouwelijke overvallers lokt verschillende rijke vips in de val en vermoordt hen. Hondo en het team worden ingeschakeld om de voortvluchtigen te vatten vooraleer er nog meer slachtoffers vallen. Hicks is in shock wanneer Maggie zonder enige uitleg een punt zet achter hun relatie.

10. SNAFU

Het team zet alle middelen in om een koelbloedige sluipschutter op te sporen die Los Angeles terroriseert. Hondo raakt persoonlijk betrokken bij de zaak wanneer hij een link ontdekt naar de buurt waarin hij opgroeide.

11. Whispers

Tan start op eigen houtje een reddingsactie wanneer zijn nieuwe vriendin en haar collega-journalisten op een chic galadiner gegijzeld worden genomen door een bende huurlingen.

12. Allegiance

Wanneer een groep gewelddadige ecoterroristen de zoon van een manager van een energiebedrijf ontvoert, moet het S.W.A.T.-team eerst de motieven van de daders zien te achterhalen vooraleer ze een reddingsmissie op gang kunnen trappen.

13. Twenty Squad

Het S.W.A.T.-team staat voor hun zwaarste opdracht ooit wanneer een groep gewelddadige extremisten wraak wil nemen door de helft van Los Angeles op te blazen, met mogelijks duizenden onschuldige slachtoffers tot gevolg.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.