Achter de sterren

Achter de sterren

Realityreeks waarin een blik achter de schermen wordt geworpen bij de renovatie en opening van het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp.

Afleveringen

6 afleveringen

In de lente van 2021 ligt er in het historisch hart van Antwerpen een grote bouwwerf. Meer dan tweehonderd superieure vaklui bouwen op en rond de site van de botanische tuin het eerste five star superior hotel van de stad. Na de zomer wil het hotel haar eerste gasten ontvangen maar de werken gaan moeizaam. De stress bij het pas aangeworven personeel neemt toe.
Nu Botanic Sanctuary Antwerp haar deadline heeft opgeschoven, keert de rust min of meer terug. Gasten die hun feest gecanceld zagen, krijgen een excuus boeket van meester-bloembinder Frank. Ondertussen maakt elk departement zich op voor extra training.
Nu Botanic Sanctuary Antwerp bijna volledig afgewerkt is, wordt er een proefslaap georganiseerd. Vooraanstaand personeel mag de kamers en de faciliteiten uittesten en bekritiseren. Chef Gert De Mangeleer en maître-sommelier Joachim Boudens organiseren vanavond een testservice en door de uitzonderlijk hoge verwachtingen van hun cliënteel mag er niets fout gaan.
Botanic Sanctuary Antwerp gaat vandaag open. En het hotel is meteen helemaal volgeboekt. De eerste gasten staan te wachten om te overnachten. In de kapel wordt het eerste huwelijksfeest gevierd, maar hét culinaire event waar iedereen zich voor uit de naad werkt is Flanders Finest.
Rond valentijn staat Botanic Sanctuary Antwerp in teken van de liefde. Meesterbloembinder Frank heeft heel het hotel versierd met rozenblaadjes, tot ergernis van Housekeeping Manager Ana. De gastronomische restaurants serveren een speciaal valentijnsmenu en Bart Kaëll en Luc Appermont hebben een romantisch onderonsje in Henry's Bar.
De gastronomische restaurants van Botanic zijn nu zes maanden open. Ondertussen hebben de controleurs van de befaamde Michelingids België doorkruist in hun zoektocht naar de keukens die volgens hen een ster verdienen. Chef Wouter, Gert De Mangeleer en de andere Botanic restaurants kijken vol spanning naar de dag van de uitreiking.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.