Achter Gesloten Deuren

Achter Gesloten Deuren

Gewone mensen met grote geheimen... ontdek wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren van Nederlandse gezinnen.

Afleveringen

18 afleveringen

52. Het Familieverraad

Suze heeft na haar studie de tandartspraktijk van haar vader overgenomen en op het eerste gezicht gaat dat prima. Maar onlangs heeft Suze een vreselijke fout gemaakt. En die fout dreigt een geheim van jaren terug aan het licht te brengen.

53. Zonder Rijbewijs

Hans is dankzij zijn vrouw en hun drie kinderen tot rust gekomen, na een onstuimig leven. Het enige dat hij zich nog toestaat is om af en toe te hard te rijden. En tijdens een van die scheurtochten is het vreselijk misgegaan. Maar Hans verzwijgt dit om zijn hoogzwangere vrouw niet extra te belasten.

54. Ik Vertrek

Mira is gelukkig getrouwd met haar man Tom. Samen met hem heeft ze drie kinderen. Maar onder dit schijnbaar gelukkige gezin ligt een bom die op punt staat te ontploffen. Mira heeft namelijk ooit een eenmalig slippertje gemaakt. Althans, dat dacht ze.
Sten verzwijgt tegenover zijn beste vriend dat niet de vriend, maar wel hijzelf verantwoordelijk is voor de dood van een onschuldig kind in Afghanistan. Bovendien was Sten onder invloed op het moment van de feiten: een geheim dat tot nu toe steeds goed bewaard bleef. Maar hoe zou zijn omgeving op de nieuwe feiten reageren?
Mark is een echte familieman en is dol op zijn vrouw en dochter. Daarom kan hij het ook maar moeilijk verkroppen dat zijn dochter recentelijk het slachtoffer is geworden van ogenschijnlijk zinloos geweld. Niemand lijkt de daders te kennen, maar Mark heeft ze wel degelijk gezien. Hij durft echter zijn mond niet open te doen.
Fabienne is na een jaar afwezigheid teruggekeerd naar de plaats waar haar man en zoontje wonen. Ze wil de draad van haar oude leven weer oppakken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Iedereen denkt namelijk dat ze overleden is.

58. Ongeboren Dilemma

Nathalie woont samen met haar man Hugo. Sinds een aantal maanden is ze zwanger. Maar Nathalie heeft een geheim dat aan al dit geluk een abrupt einde dreigt te maken.
Hanneke is dol op haar zoon Boris en haar man Dirk. Wat ze echter altijd al geheim heeft gehouden, is dat Dirk niet de werkelijke vader is van haar zoon. Maar dit geheim komt onder druk te staan nu de biologische vader na zeventien jaar plots is opgedoken.
Studente Saskia leidt samen met haar vriend Boran een prima leven. Hoewel hij al een tijd werkloos is, heeft het koppel geld in overvloed. Dat geld wordt echter niet op een eerlijke manier verdiend. En recentelijk is hun onbezorgde bestaan hierdoor flink in gevaar gekomen.
Mila heeft sinds kort weer een goede band met haar moeder. En dat wil ze graag zo houden. Ze werkt nu in het restaurant van haar moeders nieuwe vriend. Maar daar gebeurt meer dan haar moeder weet.

62. Goedkope Implantaten

Marlies werkt als assistente in een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie. Haar loyaliteit wordt door haar baas dan ook ruim beloond. Maar achter het succes van de kliniek schuilt een groot geheim. En Marlies heeft steeds meer moeite om dit geheim te bewaren.

63. Liefdesbaby

Ellis is dolgelukkig met haar nieuwe liefde Sjoerd, van wie ze ook in blijde verwachting is. Hun relatie is echter begonnen toen Sjoerd nog getrouwd was. En de onzekerheid daarover heeft Ellis ertoe gebracht om een groot geheim te bewaren voor haar nieuwe liefde.

64. Betrapt

Joris baalt van zijn leven op Vlieland en het werk in het hotel dat hij doet. Om definitief van het eiland weg te kunnen, heeft hij een lucratieve bijverdienste bedacht in het hotel. Maar de gevolgen van deze geheime bijverdienste gaan verder dan Joris ooit had durven denken.

65. Verduisterd Vermogen

Jonas heeft een fijn leven met zijn vrouw en zoontje Ruben. Dankzij zijn spaargeld heeft het gezin nu de mogelijkheid om naar een groter huis te verhuizen. Maar dat geld komt van een andere bron dan hij laat uitschijnen. En het is maar de vraag hoe zijn vrouw Patricia hierop zal reageren.

66. Op Drift

Janneke vormt samen met haar vriend Bas een talentvol zeilteam dat zich probeert te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Maar recentelijk is er een breuk in de liefdesrelatie.

68. Verscheurd Verleden

Cleo groeit op in het circus van haar ouders. Jaren geleden werd haar vader echter getroffen door een noodlottig ongeluk, dat hem het leven kostte. Cleo's moeder heeft haar broer Fedor hier altijd voor verantwoordelijk geacht, maar was hij dat ook?
Helena heeft haar jongere zusje gebruikt om eindelijk de erkenning van haar vader te krijgen waar ze al jaren naar op zoek is. De vriend van haar zusje Ruben begint echter te vrezen dat er nog veel meer aan de hand is.
Helena heeft haar jongere zusje gebruikt om eindelijk de erkenning van haar vader te krijgen waar ze al jaren naar op zoek is. De vriend van haar zusje Ruben begint echter te vrezen dat er nog veel meer aan de hand is.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.