Lady Truckers

Lady Truckers

In Lady Truckers worden Vlaamse vrouwelijke truckchauffeurs gevolgd.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Lady trucker Patsy doorkruist al meer dan 20 jaar de Verenigde Staten en heeft zo al vijf miljoen kilometers op de teller staan. Ze is één van de 8% lady truckers die de immense Amerikaanse wegen trotseren. Oude bekende Linda vervoert ook bier. Perfect uitgedost en met aangepaste werkkledij begint ze aan haar traject tussen Jupille en Eersel.

Aflevering 2

Ann woont sinds 2019 in Canada en werkt er als truckchauffeur. Ze moet een lading staal van Camrose in Canada naar El Reno in de VS brengen en daarna terugkeren. Een reis die elf dagen zal duren. Mariska rijdt vandaag met 5.000 kg karton naar Vielsalm. Ze is er nog nooit geweest en net nu werkt haar gps niet. Patsy en Arnold zijn onderweg naar Virginia met een lading bier.

Aflevering 3

Caro vervoert sinds een jaar bedrijfsafval en dat betekent om 4u 's ochtends van start gaan om al het werk gedaan te krijgen. Maar vandaag heeft Caro haar dagje niet. Patsy is samen met haar man Arnold met een stevige lading bier onderweg naar Chantilly, Virginia. In Des Moines, Iowa, nemen ze een kleine omweg om de dorpssfeer op te snuiven. Daarna stoppen ze aan de grootste truckstop van de VS.

Aflevering 4

Lady Trucker Charlotte heeft een stevige werkdag voor de boeg. Ze trakteert zichzelf erna op wat me-time. Patsy is onderweg van Salt Lake City naar Chantilly. Ze is al goed opgeschoten en nadert de heuvelachtige omgeving rond Dallas. Een goed moment voor Patsy om te testen wat haar truck waard is. Ann is onderweg naar Wichita. Die stad ligt in de beruchte Tornado Alley.

Aflevering 5

Lady trucker Michelle is op weg naar de wekelijkse veemarkt in Ciney, de tweede grootste van Europa. Hier kopen en verkopen alle veehandelaars hun runderen. Anja vervoert bloem. Ze moet eerst in Bree een lege container halen om ze vervolgens naar een kuisfirma in Nederland te brengen. Want Anja's lading eist een smetteloze omgeving. Losdag voor Patsy. Vijf dagen geleden is ze met een lading bier vanuit Salt Lake City vertrokken voor een rit van ruim 3000 km dwars door Amerika om aan te komen in Chantilly, Virginia. Ook Ann moet vandaag haar lading staal lossen. Zij is vier dagen geleden vertrokken in Canada en zal vandaag aankomen in El Reno na een rit van net geen 3000 km. Maar de vermoeidheid eist haar tol. Charlotte moet vandaag in Knokke werken, maar de stress begint al bij het binnenrijden van de badstad.

Aflevering 6

Patsy heeft haar lading bier gelost en brengt een trucklading boter van Denver naar Winthrop, Minnesota. Een route die haar door het hectische Chicago voert. In het landelijke Heldergem is lady trucker Michelle bezig met het voorbereiden van een belangrijk veetransport. Ze moet runderen van de fokkerij van haar vriend naar de jaarmarkt in Houtem voeren waar ze verkocht zullen worden. Ann is onderweg in het diepe zuiden van de Verenigde Staten. Ze is nu acht maanden truckchauffeur en dolgelukkig. Ze trouwde in 2018 met haar vriend Richard en hoopt zich binnenkort Canadese te mogen noemen. Tijdens het rijden kan ze alvast het Canadese volkslied oefenen. Mariska is een vooruitziende chauffeur en neemt geen enkel onnodig risico. Zeker niet als het om sanitaire stops gaat. Anja moet vandaag suiker laden in Wanze. Het is de verantwoordelijkheid van de chauffeur dat de container smetteloos schoon is.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.