Airwolf

Airwolf

Populaire actieserie uit de jaren 80 waarin de avonturen van de geavanceerde helikopter Airwolf en zijn piloot, Vietnamveteraan Hawke, centraal staan.

Afleveringen

13 afleveringen

12. X-Virus

Het team spoort de bron op van een genetisch gemanipuleerd virus dat verantwoordelijk is voor de dood van een vriend van Hawke.

13. Rogue Warrior

Hawke krijgt de schuld van een veiligheidslek nadat hij tijdens een missie achter het IJzeren Gordijn een vriend vermoord zag worden.

14. Ground Zero

Een Japanse kamikazepiloot die ten tijde van WO II werd neergeschoten door Hawke's vader komt naar de Verenigde Staten om wraak te nemen.

15. Flowers of the Mountain

Een testvlucht van een experimenteel vliegtuig gaat niet geheel volgens plan voor Hawke.

16. The Key

Radicale antioorlogsactivisten dreigen ermee twintig kernraketten tot ontploffing te brengen om wereldwijde ontwapening af te dwingen.

17. On the Double

Het team woont een vliegshow bij om een dubbelspion, die als legerpiloot werkzaam is voor een Oostblokland, te helpen ontsnappen.

18. Storm Warning

Het team maakt jacht op een corrupte militaire leider die op de vlucht is geslagen met miljoenen dollars van Amerikaanse steunfondsen.

19. The Golden One

Hawke gaat op zoek naar Santini nadat ze door een ex-vriend werd uitgenodigd in Afghanistan en vervolgens van de radar verdween.

20. The Puppet Master

Een afvallige wetenschapper plaatst een implantaat in de hersenen van Locke zodat ze hem kan controleren en hij haar kan helpen bij het stelen van Airwolf.

21. Malduke

Het team moet een gek zien tegen te houden die een Japans schip met nucleair afval aan boord tot ontploffing wil brengen. Hij eist dat de regering chronisch zieke mensen in quarantaine plaatst.

22. Poppy Chain

Rivers slaagt er in Laos in om belastend materiaal te filmen tegen cocaïnedealer Curtis, de voormalige commandant van Hawke.

23. Flying Home

Santini test een experimenteel nieuw vliegtuig. Een van de geldschieters blijkt haar vader te zijn.

24. Welcome to Paradise

Hawke helpt een ex-vriendin en haar man die ongewild pionnen dreigen te worden in de plannen van een bende drugssmokkelaars.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.