Airwolf

Airwolf

Populaire actieserie uit de jaren 80 waarin de avonturen van de geavanceerde helikopter Airwolf en zijn piloot, Vietnamveteraan Stringfellow Hawke, centraal staan.

Afleveringen

5 afleveringen

Tijdens een demonstratie van een nieuw prototype superhelikopter genaamd Airwolf steelt dr. Charles Moffet het toestel. Daarbij vermoordt hij alle toeschouwers, behalve Michael Coldsmith Briggs III, aka Archangel, de leidinggevende van de geheime organisatie The Firm. Deze huurt vervolgens Stringfellow Hawke in om het toestel terug te vinden.
In zijn zoektocht naar Airwolf trekt Hawke samen met zijn goede vriend Santini naar Libië. Gabrielle, de vriendin van Hawke, gaat intussen undercover, maar wordt al gauw ontmaskerd, waarna ze gefolterd en voor dood achtergelaten wordt in de woestijn.

3. Daddy's Gone a Hunt'n

Hawke en Santini moeten een verrader zien te stoppen die een geavanceerd militair vliegtuig aan de Russen probeert te leveren in ruil voor zijn zoon, die geboren werd in Vietnam. De missie neemt een vreemde wending wanneer blijkt dat ook Hawke ooit een relatie had met de moeder van de jongen.

4. Bite of the Jackal

Santini moet een noodlanding maken wanneer er een bom aan boord van zijn helikopter wordt ontdekt. Hawke en Archangel gaan naar hem op zoek, maar vliegen in een hinderlaag en worden neergeschoten.
Een Russische mol ontdekt dat wetenschappers in de Sovjet-Unie een dodelijk serum hebben ontwikkeld. Iedereen die eraan wordt blootgesteld, sterft onmiddellijk. Hij steelt een flesje serum en roept vervolgens de hulp in van Archangel om te kunnen ontsnappen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.